ПОЗНАТИ НЕМАЧKИ ЕKСПЕРТ СЕ ОПЕТ ЈАВИО: Доста је лажи, реците људима истину о KОРОНАВИРУСУ (ВИДЕО)

POZNATI NEMAČKI EKSPERT SE OPET JAVIO: Dosta je laži, recite ljudima istinu o KORONAVIRUSU (VIDEO)

30 marta 2020

Pažnju svetske javnosti skrenuo je poznati nemački doktor Volfgang Vodarg koji je izneo niz neverovatnih činjenica koje se trenutno primenjuju u mnogim zemljama povodom koronavirusa a koje su u potpunoj suprotnosti sa do sada utvrđenim naučnim činjenicama.

U ovom novom videu doktor Vodarg je ponovo žestoko ustalasao pre svega nemačku javnost tvrdnjom da vlasti i zdravstvo rade sve suprotno utvđenoj lekarskoj praksi a naročito povodom upotrebe masovnih karantina.Kako je ta praksa počela da se koristi i u drugim zemljama dobro je da pogledate ovaj kratak video u trajanju od svega 3 minuta i da shvatite šta se ustvari dešava.

Naročito obratite pažnju šta uvaženi doktor i naučnik kaže o samom koronavirusu. Shvatićete da je sve suprotno od onoga što vam saopštavaju putem medija.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI14 komentara

 1. Slobodanka says:

  U V.Britaniji tvrde da mere povišenog socijalnog distanciranja, samoizolacije i karantina mogu da smanje širenje koronavirsua od 40 do 60 posto. Nemam podatak šta bi o tome rekli Kinezi. Proizvođačima vakcina protiv koronavirusa sigurno ne odgovara da proces širenja korona virusa sada bude usporen jer pored sviih preduzetih mera za 1-1,5 mesec sredinom maja i prirodni uslovi (UV zraci toplije vreme) radiće na slabljenju virusa. Da ne zaboravimo da se i u Volfgangovoj Nemačkoj sada ubrzano radi na vakcini protiv koronavirusa. Ako je virus bezazlen zašto prave vakcinu. Još važnije pitanje: Da li sada nisu solidarni sa Italijom i Španijom jer njihovim ekonomskim interesima ( od buduće prodaje vakcina) odgovara da sada bude što više zaraženih? ... POSTOJI JOŠ JEDAN VEĆI PROBLEM: EU JE PRED TOTALNIM RASPADOM. Kada se nemački lekari eksperti bune protiv karantina i suvišnog mešanja političara, na prvom mestu misle na Italiju jer ona je prva uvela karantin, i preduzela razne druge aktivnosti. Posle Bregzita izgledalo je da će EU nastaviti da živi, ali pandemija virusa korona i nepostojanje solidarnosti unutar EU vode ka totalnom raspadu EU. EU je sada podeljena na dve velike grupe: Italija, Španija, Francuska i još 6 članica koje su zatražile od EU da podele teret duga kako bi se pomoglo u borbi protiv virusa, a s druge strane su Nemačka, Holandija i druge članice koje se tome protive. ... Dakle nemački doktor "bensedin" nastoji da umiri nemirne političare iz Italije, Španije, Francuske, itd. ali jasno je da neće imati uspeha u tome. ...

  • Ras says:

   Nemojte zaboraviti da tokom cijele ljudske istorije,tamo gdje god i skim god da je VB sklapala savez i sl.vladao je kakav takav "mir i blagostanje",onog momenta kada bi istupali iz saveza iza njih je nastajala prava pustos,nemir,rat,epidemija...Nekad davno sam negdje procitao da za VB se kaze da je ostrvo gdje djavo stanuje(stoluje),kineska poslovica kaze:"Ako vidis dve ribe da se svadjaju na dnu okeana, znaj da je Englez blizu"...eu postoji samo na papiru,umrla je onog dana kada je proglasena epidemija,tacnije umrla je i davno pre toga.Mnogo puta do sada sam pisao da nasi nikada nece uci u taj savez.Nazalos mnogi ne shvataju da je to Bozija promisao i blagoslov za nasu zemlju!Upamtite!!Mnogi drugi ce pozeleti da se zovu nasim imenom!

   • Slobodanka says:

    Između istine i laži. Žalosno-smešno je što sada Nemačka svoje interese nastoji da zaštiti iznošenjem ISTINE o "bezazlenom" virusu. Koliko puta dosad je Nemačka LAŽIMA manipulisala, naprimer stalno obećavaju novim državama-kandidatima nakon ulaska u svetu kravu EU - razvoj njihovih jadnih ekonomija, a zapravo od toga nema ništa jer prave još veće tržište za Nemačku i druge visoko razvijene članice EU.

   • Pera says:

    Za sada djavo koji stoluje u londonu se zove rotsild. On priprema dolazak njihovog, jevrejskog mesiju koga mi zovemo antihrist ! Prestanite vec jednom da se raspravljate u stilu ko je vise nevaljao, ameri, nemci, englezi itd. Oni su samo cionisticko topovsko meso, odnosno bedne sluge demonskih gospodara, koji dobijaju vise zobi za dobro cinjenje odnosno za dobru destrukciju covecanstva !

    • Slobodanka says:

     Vrlo lako si opravdao Amere (330 miliona stanovnika SAD), Nemce (83 miliona stanovnika Nemačke), 66 miliona stanovnika Ujedinjenog Kraljevstva. Niti su malobrojni, niti imaju kratku istoriju, pritom računaj da dobar deo vladajuće elite i stanovništva u SAD potiče iz matore Evrope. Pristrasan si, njima sažaljivo gledaš kroz prste, a zapravo ono što nije normalno i što je za osudu njima je prilično slatko. Posle onoliko naših žrtava iz prvog i drugog svetskog rata kako te nije sramota da pričaš da su Nemci tek i samo "topovsko meso".

    • Slobodanka says:

     Vrlo lako si opravdao Amere (330 miliona stanovnika SAD), Nemce (83 miliona stanovnika Nemačke), 66 miliona stanovnika Ujedinjenog Kraljevstva. Niti su malobrojni, niti imaju kratku istoriju, pritom računaj da dobar deo vladajuće elite i stanovništva u SAD potiče iz matore Evrope. Pristrasan si, njima sažaljivo gledaš kroz prste, a zapravo ono što nije normalno i što je za osudu njima je prilično slatko. Posle onoliko jezivih žrtava naših iz prvog i drugog svetskog rata kako te nije sramota da pričaš da su Nemci tek i samo "topovsko meso".

  • namćor says:

   "Ako je virus bezazlen zašto prave vakcinu..."... Zato [to se vakcine prave i za najbezazlenije bolesti. Zato što je predvidjanje da će vakcinom protiv ove, neverovatno naduvane vrste gripa zaraditi TRIlione! Toliko će isprepadati narod, da će narod trčati da se vakciniše. I biće srećan što je "spašen". A šta će u tim vakcinama biti...to niko ne zna. I koliko će biti delotvorne? Pa, teško je zamisliti efikasne vakcine, ako smo već sada imali slučajeve ponovljenog razboljevanja...što znači da ni najefikasniji način imunizacije - prirodni, preležavanjem bolesti, nije pouzdan. Ali, nema veze, dok je ovaca, biće i čobana i biće farmamafiji puna kasa...

 2. zaliv says:

  Nije pametno minimalizovati opasnost ovog virusa ili je negirati jer to moze skupo da kosta one koji pocnu da veruju u ove neproverene gluposti. Razmislite malo, hiljade infektologa radi na ovome i uvek se nadje neki kontras poput ovih koji pokusavaju da dokazu svoje teorije ali one su jos uvek SAMO TEORIJE!

  • says says:

   Eh moj says, ja bih rekao da si ti neproverena teorija. Čovek uopšte nije kontraš već onaj koji zna kao čitava armija stručnjaka iz ove oblasti koji tvrde istu stvar. Sada se koristi jedino ne upućenost lekara kojima ovo nije struka i stanovništvu koje inače treba da ispari sa ove planete u broju oko 6ipo milijardi. Bre, tuto, sve se zna a ti baš ništa, jaoh, jaoj..

  • Verica Zdravkovic-Vasic says:

   Slazem se da"nije pametno minimalizovati opasnost od ovog virusa ili je negirati", ali je nije pametno ni predimenzionirati, a ,radi Vase informacije i drugih laika koji ovog strucnjaka omalovazavaju, podsetila bih Vas da je upravo on medju prvima ukazao na aferu oko vakcinacije protiv svinjskog gripa, u koju je i tada bila umesana SZO, odredjene farmaceutske kuce i jedan deo struke, koji su od toga profitirali.Pisalo se o tome i kod nas...Pokusajte da prinadjete neke clanke o tome iz, recimo, januara 2010. godine.

   • SiNiša says:

    Bravo!

  • SiNiša says:

   Još je opasnije, mnogo opasnije, naduvavati opasnost od ovog gripa. Ranije je lečenje bilo dva-tri dana do sedam dana a sada je dva-tri dana do dve-tri nedelje. Nezgodniji jeste za one retke koji se ozbiljnije razbole ali nije smrtonosniji (pripomaže ljudima slabijeg zdravlja). Zamislite sledeće situacije: 1. Vozač punog autobusa GSP-a (100 putnika) kaže: saobraćaj je gust i haraju pijani i drogirani vozači, koje ne vidimo, i odlučeno je da ne saobraćamo do daljnjeg jer možemo da imamo saobraćajnu nesreću i da se neko od putnoka povredi, a možda i jedan pogine... 2. Komandir čete kaže vojnicima: Ovo je rat, neko će da bude ranjen, a možda jedan i pogine, pa je odlučeno da ostanemo u kasarni u samoizolaciji i da nosimo maske... Osmislite i sami još neki primer.

 3. MK says:

  A kako onda tako naglo i masovno umiru italijani, španci, kinezi... Ništa mi nije jasno :\

  • namćor says:

   Tako što na Konferencijama za štampu Ministar zdravlja Italije jasno kaže: OVih 700 (ili koliko god bilo) je samo UKUPAN broj preminulih. A od njih, tek 1-2% otpada na žrtve Covida-19. A naše senzacionalističke novine počnu da ponavljaju 700 mrtvih od Corone. Uostalom, i Nemci imaju mnogo inficiranih...a smrtnost nije ni blizu...Nije isto umreti OD Covida-19 i umreti od svih onih drugih bolesti, a imati virus u sebi...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *