ПОЗНАТИ НЕМАЧКИ НАУЧНИК ДР РУДОЛФ ХЕНЗЕЛ ТВРДИ: Због НАТО злочина СРБИ ЋЕ СЕ РАЂАТИ СА АНОМАЛИЈАМА!

POZNATI NEMAČKI NAUČNIK DR RUDOLF HENZEL TVRDI: Zbog NATO zločina SRBI ĆE SE RAĐATI SA ANOMALIJAMA!

16 oktobra 2017

Čitave generacije dece u Srbiji narednih decenija rađaće se sa teškim deformitetima zbog osiromašenog uranijuma iz NATO bombi, tvrdi poznati nemački psiholog dr Rudolf Henzel!

Ovaj ugledni naučnik sa univerziteta u gradu Lindau jedan je od mnogobrojnih stranih stručnjaka koji podržava inicijativu srpskih kolega da se NATO tuži zbog zločina koji je počinio tokom bombardovanja 1999. godine.

Strašan zločin

Henzel u pismu kojim se pridružuje ovoj inicijativi kaže da je NATO svesno i voljno počinio genocid u Srbiji i da se preko toga ne može tek tako preći.

„Prošlo je više od decenije i po od agresije koju su protivno međunarodnom pravu započele NATO snage, koristeći visokotoksične i radioaktivne uranijumske projektile, a posledice se još osećaju. U Srbiji su u ekspanziji agresivna kancerogena oboljenja, kako među mladima, tako i među starima, i poprimaju razmere epidemije. Ljudske patnje su neopisive i neizmerne. Zahvaćena je cela Srbija, a posebno je pogođen njen jug, Kosovo i Metohija. Zemlja je potpuno zatrovana. Usled oštećenja genetskog materijala, postoji realna opasnost da se iz generacije u generaciju rađaju deca sa teškim deformitetima“, piše Henzel, podržavajući osnivanje Koordinacionog tela koje bi utvrdilo posledice NATO bombardovanja u Srbiji.

On kaže da narod u Srbiji ima pravo da sazna istinu o strašnom zločinu koji mu je učinjen 1999. godine.

„NATO je u Srbiji, osim projektila sa osiromašenim uranijumom koji sadrže i visokotoksičan plutonijum, upotrebio i druge eksplozivne materije i raketna goriva. Bacana su i određena hemijska jedinjenja koja prilikom eksplozije oslobađaju otrovne materije. Svi ovi otrovi uzrokuju kancerogena oboljenja, a stopa obolelih od malignih bolesti u Srbiji se povećava iz godine u godinu. Takođe, raste broj novorođenčadi sa deformitetima, kao i broj dece obolele od leukemije. Zato je moralna obaveza svih koji su se susretali sa ovim problemom – lekara, naučnika, novinara, kontaminacijom pogođenih oficira, vojnika i građana – da stanu uz svoje građane i iznesu im istinu“, piše Henzel.

Otkriti istinu

Prema njegovim rečima, mnogi su u proteklih 18 godina pokušali da sakriju istinu i upravo zbog toga podržava inicijativu grupe srpskih naučnika da se ona konačno otkrije.

„Donedavno su političari uz pomoć medija, a pod pritiskom počinilaca zločina, skrivali istinu od građana Srbije. Hrabri i odgovorni srpski lekari, naučnici, bivši oficiri, bivši političari sada su uspeli da probiju zid ćutanja zbog dobrobiti naroda Srbije, ali i drugih naroda u susednim zemljama koji dele istu sudbinu“, piše Henzel.

Ugledni psiholog i pedagog

Rudolf Henzel je jedan od najuglednijih nemačkih psihologa i pedagoga. Autor je niza radova iz ove oblasti, a predavao je na nekoliko najuglednijih nemačkih univerziteta. Osnivač je i član nekoliko pacifističkih nevladinih organizacija, poput „Udruženja za mir“ iz Ciriha.

(Informer)

KOMENTARI6 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Pitajte Hitlerovu kcer Merkel sta ona misli o tome....

 2. Trifun says:

  To je samo poslednji u seriji genocida nad nasim narodom koji se planski sprovodi vijekovima od strane zapadnih genocidnih hijena zbog nasih veza sa Rusijom, njih ne mogu da muce i ubijaju radioaktivnim otpadom i Jasenovcima, jer bi i sami bili istrebljeni preko noci pa se monstrumi izivljavaju nad nama zamisljajuci da to rade Rusima. Pozivam srpski narod na balkanu da smone snage i da se naoruzamo do zuba, i da ih sve istjeramo silom sa svakog metra nase zemlje na Balkanu za ono sto su nam uradili kada se dovoljno naoruzamo. Sile Univerzuma ce biti uz nas. Nema nazad.

  • Batina says:

   Obnoviti Dusanovo Carstvo.

 3. banebanane says:

  U prirodi postoji mehanizam koji ispravlja genetska odstupanja nastala npr. pod uticajem radijacije, ali preduslov da on proradi je da zračenje prestane ili bar da se značajno smanji. Zračenje, razume se, neće prestati ako ne budemo konstantno čistili zemljište od ostataka bombi i radioaktivnog djubreta koje su nam uvalili u poslednjim decenijama. A čišćenje je jako skupo. Zato da bismo zaštitili svoje potomstvo i sprečili naše potpuno izumiranje moramo da dobijemo tu odštetu.

 4. Rep.Srpska says:

  Mislim da cete uskoro i vi iz nato da osetite ruski uranijum i plutonijum pa cemo i mi da lijemo krokodilske suze,to vam od srca zelim.

 5. Mali says:

  Jezivo i tuzno,zaprepascujuce i neverovatno u isto vreme,sta su nam uradili.Bio sam protivan Slobinoj pogubnoj politici,ali ove zveri od Nato-a,su izvan svakog razumnog,humanog,pravnog i politickog razmisljanja.Ljudi iz kamenog doba su imali humanije vizije ratovanja i unistavanja.Zivotinje se ne unistavaju medjusobno u istoj vrsti.Jedino "humana"ljudska rasa se medjusobno istrebljuje!Ako ne budu mogli Srbi,da im naplate genocid,nadam se u neku visu silu,koja ce jednom zauvek promeniti nacin razmisljanja humane ljudske rase i ratovanja...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *