ПОЗНАТИ РУСКИ АНАЛИТИЧАР: „Рат Русије са Западом је неизбежан“

POZNATI RUSKI ANALITIČAR: „Rat Rusije sa Zapadom je neizbežan“

10 oktobra 2020

Rat između Rusije s jedne strane i Zapada i njegovih partnera s druge strane je neizbežan. To je izjavio ruski politikolog Jevgenij Satanovski. Izrazio je mišljenje da stvari idu ka činjenici da će Nemačka odbiti da sprovede projekat “Severni tok 2”.On pita ruske vlasti treba da li treba da potroše novac na gasovod koji će potom biti pušten da ga koriste SAD, Nemačka, Baltik, Britanija, Ukrajina i Turska.

Politikolog je optužio ove zemlje za drskost, napade, ucene, optužbe i uvrede.

On misli da će nastupiti katastrofa ali da treba u ratu raščistiti stvari sa svima navedenim. Oni već sada vode rat sa nama i pokušavaju da nas unište spolja i iznutra. Nemamo gde da idemo, treba prihvatiti rat, navodi analitičar.

Satanovski je rekao da bi Rusija mogla ponoviti sudbinu Austrougarske, odnosno prestati da postoji ako izgubi Belorusiju i Kazahstan, kao što je izgubila i Ukrajinu.

(webtribune.rs)

KOMENTARI8 komentara

 1. Knez Mirni, Car Silni says:

  Upravo, to što i kaže Satanovski da već i vode rat tako što razmeštaju vojsnu silu tražeći najbolju poziciju da naciljaju, a takođe i tako što po svaku cenu gledaju da uruše Rusku ekonomiju i napredak. Satanovski se očigledno veoma dobro razume u sve pokušaje Satane sa zapada, oni imaju previše trikova i neprestano napadaju Rusiju, to dakle i jeste neprestani rat.

 2. Milan says:

  Satanovski ima adekvatno prezime. On je radikalno histeričan, kad se sagledaju svi njegovi tekstovi izgleda da on ima zadatak sa ove strane da do takvog rata dodje. .

 3. Slobodanka says:

  Da vidimo ko je on. Rođen je u Moskvi, porodica potiče iz grada Satanov na Zapadu Ukrajine. On je ruski Jevrej, ekspert je za politiku i ekonomiku Izraela i drugih država Bliskog istoka. Jedno vreme bio je i predsednik rusko jevrejskog kongresa. I baš on sa takvim poreklom žuri se da Ruse i Rusiju uvali u nove ratove, da im se što pre dogodi novi svetski rat. A posle znamo šta sledi na strani Rusije: velike ljudske žrtve, velika razaranja i Rusija koja će još više kasniti za svetom. Čak i da to Rusija izbegne, ali ko će obnavljati razorenu Ukrajinu? Sigurno ne zapad. Kad Ukrajina stigne na još niže dno, zapad će nju gledati kao krava mrtvo tele. Znači Rusija kao i posle ranijih ratova dobiće ponovo da vuče i nosi teški teret obnavljanja Ukrajine.

 4. Avangard-Kinzal says:

  Ma dobro, sve to Putin zna,Rusi znaju,inače zašto takvo tehnološko dizanje vojske??? Stanovski samo obznanjuje javnom mnenju šta sledi brzo. Gadove sa zapada, vatikanere a i turanere konačno treba istretirati tim novim ruskim raketama i uranijumom, treba te gadove trećinu pobiti, trećinu spaliti a trećinu poklati.

 5. test01 says:

  Jako pametan covek, zapad vec uveliko vodi rat protiv Rusije svim sredstvima a narocito preko proksi zemalja. I Srbi im trebaju kao topovsko meso, da sami sebe istrebimo. Rusko popustanje i "miroljubiva" politika im nece nista dobro doneti. Sta ti vredi naoruzanje ako se bojis da ga upotrebis a zapad im svaki dan servira nesto novo kao djaku koji sedi u klupi.

 6. Zorana says:

  Sta dete zna sta je soros, a pogotov dete na granici dauna. Nego procitaste li na Russia Beyond sta putin kaze za bajdena. Ideoloski mu je on blizak. Ne treba biti pametan da bi shvatio, covek je lepo rekao ko je njegov favorit/saradnik.

  • Zorana says:

   Pardon, ovaj komentar sam htela ostaviti na clanak o Greti Daun Tunberg.

 7. petrovgrad says:

  Nikada globalnog rata neće biti. Putin ima školoane, odgovorne i stručne kadrove u raketnim sistemima. Nikada niko od njih neće pritisnuti dugme pa makar im švabovi ušli na tri kolometra od Moskve. Za takav potez Putin nema kadrove. Da pritisne dugme može samo neko polupijan Jelcinov general. Zapad to zna, zato se i ne plaši Rusa. Strah čuva vinograd, a ne puška. Da se plaše Rusa, ne bi im uvodili sankcije. Rusija je na niskim granama, čim je ucenjuju Holandija,Litvanija, Hrvatska, Crna Gora sa sankcijama. Ja sam Rusofil, ali sam realan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *