ПРАВА БИТКА У УН: Русија, Кина и Екваторијална Гвинеја бране Србију! Британци, Пољаци против Србије! ЕВО КО НАС СВЕ БРАНИ, А КО НАПАДА

PRAVA BITKA U UN: Rusija, Kina i Ekvatorijalna Gvineja brane Srbiju! Britanci, Poljaci protiv Srbije! EVO KO NAS SVE BRANI, A KO NAPADA

1 novembra 2019

Predstavnik Velike Britanije protiv Srbije

Predstavnik Velike Britanije izjavio je da je neophodno da tzv. policija lažne države Kosovo učestvuje u operacijama i na severu Kosova i Metohije!

Govori Rusija: Zaustaviti provokacije Prištine!

Predstavnik Rusije Vasilij Nebenzja kaže da nema prostora za optimizam na Kosovu i Metohiji zbog provokacija Prištine!

Govoreći o ugroženosti manjina na tzv. Kosovu, Nebenzja je odbrusio Vljori Čitaku.– Govorimo o onome što se danas dešava, a ne o onome što se dešavalo juče, gospođo Čitaku! – rekao je Nebenzja!

Nebenzja je opisao i nasilje tzv. kosovske policije nad ruskim državljaninom, predstavnikom UNMIK-a.

Govori predstavnik SAD

Predstavnik SAD hvali lažnu državu Kosovo i, kao i predstavnik Nemačke, poziva na odlazak osoblja UN sa Kosova i Metohije.

Optužio je Srbiju da izaziva tenzije kampanjom za povlačenje priznanja Kosova, te to nazvao „provokacijom“!

Ipak, pozvao je Prištinu da suspenduje (ne ukine) takse na robu iz Srbije i BiH!

Nemačka miluje svoje „zločinačko čedo“

Predstavnik Nemačke se založio za sve manje nadležnosti i postepen odlazak UNMIK-a sa KiM.

Ekvatorijalna Gvineja uz Srbiju

Ekvatorijalna Gvineja izjavila je da je za nastavak dijaloga i za normalizaciju odnosa između Beograda i Prištine, ali se pozvala na Rezoluciju 1244 i ponovila da poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Republike Srbije.

Kina uz Srbiju

– Kina poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Republike Srbije – izjavio je predstavnik Kine u UN i zatražio od Prištine da ukine takse na robu iz Srbije i BiH.

Poljska protiv Srbije

Predstavnica Poljske govori kao da joj je tekst pisao predstavnik SAD. Iznela iste zahteve Beogradu i Prištini.

KOMENTARI18 komentara

 1. persida says:

  Sve dok je Gvineja sa nama, ja ne brinem.

  • dijagnoza hrvat says:

   i tvoji KROmanjonci su isto i zato nemoj da se brineš, bar dok ne krenu preko Drave ko '92.preko Save što su.

 2. teoretičar says:

  Zabole amere za sve priče UN. Oni to reda radi nereda, a urade šta god požele. Ušli su u Siriju ponovo, jer im to korzo koji niko ne može da zabrani, zaseli na glavna naftna polja sirije i dovode neku svoju kompaniju da "korisno" krade naftu. Napali su Srbiju bez dozvole ali i bez imalo protivljenja UN. Koji su moj UN??? Eh, setio sam se. UN su zona sumraka za sve one koje ameri hoće da napadnu. I kako onda mogu da ih zovu "ujedinjene"? To pravo veta ni Rusiji ni Kini ne pomaže ni najmanje čak ni u njihovim državama. Rusija i Kina imaju simbolično smešno pravo veta. Ne .ebu ih 3% u UN. Šta Kina radi u Kini sa američkim ugovaračimaaѕ? Što ne stavi veto u UN? Ili Rusija, zašto ne stavi veto na sankcije zapada? Sto puta sam pisao da vam najgore vesti o Americi, bankrotstvu amerike, propasti dolara, o globalnij vladi kao i sve ostale teorije zavera, dolaze iz CIJe. Ko od vas uopšte razume tako nešto? Niko, zato što ne razmišljate nego se lepite ko muve na muvolovku i sa nje skičite a cIJa se smeje. Kada će srpski rod shvatiti šta im CIJa podmeće i zašto svremena na vreme američki mediji plasiraju u svet tako crne prognoze same o sebi, da se ceo svet skameni? I onda moji srbi trube godinama o propastima amerike a Rusija i Kina ipak ne mogu ništa da urade sa KiM osim da neprekidno ponavljaju "Mi smo za teritorijalni integritet Srbije!" I šta mi imamo od tih lupetanja po UN, kada ameri rade i dalje šta im volja u Srbiji i po celom svetu?

  • Kosovac says:

   @ teoretičar, …..Počinje tvoja analiza da vodi ka jednom ispravnom zaključku o nepotrebnosti postojanja „ujedinjenih“ nacija, naravno to je pozitivno. Kada bi nastavio samo da pričaš u tom pravcu, došao bi do zaključka da i nusproizvodi Ujedinjenih Nacija kao što su „ambasadori dobre volje“ UNICEF, UNCHR, UNESCO, Sportske birokratske organizacije, koji su ko zna kad, možda i odmah po stvaranju postali deo globalne Duboke države, potpuno nepotrebni balast koji opterećuje obične normalne ljude. Finansijski i intelektualno. ……….Nije dobro ovo tvoje vezivanje Cije za Teoriju zavere, to je bilo smisleno dok Teorija nije dokazala postojanje Duboke Države. Tako da Ciju možemo posmatrati kao manje važnu, samo kao neku komponentu ili izvršni organ Duboke. Pa i saznanje da nije kompletna Cija tako homogena kao što je Teozija zavere u početku pretpostavljala. ……….Ima još jedan napredak Teorije, iznenada joj se otkrila struktura i bliska veza sorošoida sa Dubokom. Pobedom Trampa nad onom karakondžulom. Međutim, vrh piramide je primenio bezbednosne mere maskiranja sorošnog pojma i aktivizma, prostim rečima „ne talasati“, gde naravno taj nalog sprovode svi novinari. Kada novinari budu slobodni i „nezavisni“, saznaćemo po tome što bi novinar napisao ovako: „Sorošoidi USA, sorošoidi Kingdoma, sorošoidi Nemačke i sorošoidi Poljske su se izjasnili protiv Srbije, koja je uporni i neumorni kandidat za prijem u njihovo civilno društvo evroatlante. Ovo kažem zato što su sorošoidi veoma važan faktor u razumevanju društva u globalnom smislu.

   • persida says:

    A sta su sorosoidi nego kelneri svetskog bankarstva koje je svo jevrejsko. Zasto to ne smes da kazes nego stalno vrdas. Da nije mozda bankarstvo palestinsko, da nisu mozda Soros, Rotsdild, Rokfeler, Morgan... Palestinci? Ili su mozda Srbi? Tvoji komentari su totalno besmisleni jer su kukavicki i nedosledni u svakom pogledu.

   • Gagi says:

    Auuu, Kosovac ala ga zamrsi. Istina je samo jedna, nema tu improvizacije. Odluci se najzad, jesi li dete Svetog Save ili titovo nedonosce. Svi vi koji mrsite u ovoj drzavi ste smradovi, znam da vam je lepo i da vam je austro- gospodin dao lep zivot da razjebete Srbiju. Jeli ste besplatnu komunisticku corbu i vestacki postali "ugledni intelektualci" ovog drustva. Zaista je dosta te indoktrinacije i prica da zbog tvoje "zasluzne" intelektualno penzije svi mi moramo da se klanjamo tvojem Vi. Dao vam je Kralj Petar posle I rata tu teritoriju da cuvate, dosli ste iz gudura C.Gore gde niste imali dve koze. NISTE opravdali poverenje i NISTE krvavo zaradjenje teritoriju sacuvali, prodali ste je. Da li ti se cini da ovi tvoji komentari malo frustruraju pokoljenja ciji su dedovi ginuli za tu teritoriju. Da li ti se cini da su svi "kosovci" popisali kosti oslobodioca tog prostora kada su prodavali svoja imanja cipetarima. Najgori moguci ljudi su danas oni koji su postali titovi inelektualci, to su te umisljene velicine koje nikada u zivotu nisu uzeli sablju za zivot svoje dece. Tito im dao zivot bez muke, samo da prodaju kosti svojih pradedova - junaka. Sve ste smradovi ljudski prodali, muka vam je sto niste u mogucnosti da rasturite Hilandar. MARS sotono koji zivis na tudjim kostima. Pozdravio te Car Lazar komunisticka hijeno.

   • Kosovac says:

    Onaj Jura iz Samobora, lepo napiše komentar, kaže koja mu je zajebancija, ne krije se uopšte, kulturan. Sa njim je lako i čak prijatno razgovarati. Ali ovi novoverci stare vere, takozvani rodno ravnopravni rodnoverci, sa njima je veoma teško kada im se otkači mentalni sklop. Ja sam u velikoj neprilici, nisam ja Altajski, pa da sve ovo gore ispovraćam. Ispovraćao sam dosta, ali ostao je jedan zamašan deo, sada mi je muka, pa mi je krivo i ko me terao da sve ovo pročitam do kraja.

 3. Goran Swe says:

  Pa kako to, njemci su naši najveći prijatelji u Evropi i pomažu nam da uđemo u istu. 40 mil Poljaka recituju amerima, po narudžbi. Eto to je plafon u Evropi. A vole i skupi LNG gas. Ma to nema alternative. Neću u kafić gdje je društvo što me gotivi, idem u onaj gdje me provociraju i razbiju povremeno, očekujem najbolje.

 4. Gagi says:

  Kako objasniti da su sve zemlje koje su protiv nas iz EU. Da li je to ona unija koja ce nam sutra obezbediti "bolju buducnost" za koju se bezglavo zalazemo. Unakazili smo zivot ovog naroda prihvatajuci razne "ljudske slobode",uskladjujemo zakone sa ljudozderskim zakonodavstvom koji je za nas duh i obicaje zivota neprimenjiv. Da li je moguce da EU lobiju koji razvaljuje nasu drzavu niko nije u stanju da stane na put, sve te persone moraju lagodno i ugledno da zive od "borbe" za otvaranje poglavlja. Svaki dan se otvaraju ogromni trzni centri u Srbiji sa artklima iz EU a poglavlje EU nije moguce otvoriti. Najveca politicka borba nase zemlje se vodi u Njujorku, upravo PROTIV onih sa kojima "uspesno" saradjujemo i pravimo zajednicku buducnost. Birokratske i administrativne pijavice istalirane u ovoj drzavi, trajno i sugurno unistavaju Srpski narod zbog svog narcisoidnog zivotnog poriva. Svojevremeno Rim propade zbog toga, sto bi Srbija bila postedjena takvog izazova. Svojevremeno Patrjarh Pavle rece: "Skromnost je vrlina".

 5. Djoka Brica says:

  Ko pita poljake? To je sinonim za neku nevrednu naciju punih kompleksa. Ameri ih nikada nece spasiti. Poljake niko nevoli, ni svabe ni rusi.

  • persida says:

   Poljaci i Ukrajinci su omrazeni svuda, niko ih ne ceni.

 6. Za Srbiju says:

  Svima dolazi mečka na vrata. EU postaje veliko Kosovo.

 7. Gagi says:

  Biti politicar danas je najprofitabilnija grana drustvenog zivota. Svi mi trazimo od auto-mehanicara da savesno obavi posao i da nam auto bude siguran jer vozimo decu. Pomno gledamo da majstor koji nam popravi bojler to uradi kako treba - da ne curi. Jedino politicar moze da se vozi skupim avionom, da ide tamo negde i da rezultat nije vazan. Bice bolje, idemo dalje, zivimo i zaduzujemo narod a on to i ne zna. Zbog toga je ovolika navala na politiku, kusih i repatih. Srbija je u izuzetno losoj situaciji, duhovna definicija Srbina se pokvarila, tome je doprineo sistem "da je sve nase". Nakazna i krajnje pokvarena ideologija je uspostavila taj sistem "zajednistva" i iste corbe posle II rata. Sve je to satanina prevara, da se otmu tudje zasluge i rad. Kako mi takvi i nikakvi, jadni u dusi, da se pojavimo kod ozbiljnih svetskih azdaja i da sa njima vodimo "kao" neki razgovor. A, kako, sta ti da pricas kada sam ti neki dan dao neki milion da isplatis penzije. Cime se mi uopste bavimo, da li je poznato da nasi ljudi imaju ogromne i lepe kuce na Floridi. Da li je poznato da se nas seljak pljacka, da se svi redom pljackaju. KO su ti ljudi koji danas rukovode u Srbiji i na cijoj stolici sede. Tesko nama, zapadnim svetom rukovodi Vatikan i to egzistira,sredili ljudi stanje u svojoj kuci i zna se sta ko radi. Kod nas je nezamislivo ludilo,najgori su najbolji, opet se biraju kadrovi kao posle II rata, koji kinje i atakuju na cast i Srpsko postenje. Ubijanje Srpskog duha i naroda nije stalo. DUH SRPSKOG naroda je bio VELICANSTVEN, nismo se predavali kojekakvim reketasima koji su hteli da nas ponize da radimo u njihovu korist. STA JE DANAS. KO su danas ugledni ljudi u nasoj drzavi koji nas "stite" i pricaju bajke narodu zbog svog licnog interesa. NASA SRBIJA je danas tesko bolesna zbog nakaradne zivotne logike. Najgore je to, sto se zdusno zaklinju u Svetog Savu i nesto su kao za to, nas svetac hteo da napravi narod a ne, komunisticke neorijentisne zivotne profitere.

  • Kosovac says:

   @ Gagi, mirišljavi, …..Kakav bre Vatikan, ti si ćorav kod očiju kad ne vidiš da svetom rukovode Sorošoidi. Vatikan im je samo sigurna kuća gde se smeste ako dođe do nekog kiksa. Izgleda da je i tvoja seka Persa sorošna, samo kako rekoh, ti si …..ono…. u oči, pa ne vidiš ništa.

   • Gagi says:

    Kosovac, rekoh ti u nekom ranijem obracanju da uzmes malo knjigu u ruke. Eto, predlazem ti da procitas pisma Napoleona koja je pisao kada je bio prognan na svetu Jelenu. Tu mozes da saznas kojem autoritetu se obracao i ko ga je unajmio i nagovorio da ide na Rusiju. Sorosa tada nije bilo, inace taj tvoj internacionalni sabrat se u javnosti pojavljuje tek od nedavno, pre neku deceniju su ga unajmile vase zajednicke internacionalne ideoloske gazde da zajednicki razbijate bice Srpskog naroda. Znam da neces da me poslusas i malo vise citas jer si natprirodno inteligentan,sto bi se reklo, ista mu ko u Njegosa. Cilj ovog mog pisanja ovde je da budem glasnik, da vas podsetim i javim vam ko ste zapravo i sta ste uradili, sta radite danas. Da vas ubedim da jos mozete da se pokajete, da iznadjete onu Srpsku jacinu u sebi i ponovo obnovite vecna pradedovska konacista,zavet ste ostavili zlotvorima. Takvi danas lazno sebe tese resavajuci i analizirajuci globalne politicke probleme, mnogo im je teze da rese sebe i svoj problem, licna slabost i muka je neresiva. Dok chipetari i hrvati razvaljuju nasa groblja i razvlace mosti nasih pradedova, mi ovde pravimo muzicke fontane i uzivamo u dobrobitima "civilizacije". Nacion nam gori i propada a pojedinci ovde pisu o trivijalnim stvarima kritikujuci svakog ko nije istomisljenik njihovih zabludelih misli. Hvali ti tvog Juru, to je tvoj zivotni i ideoloski sabrat zadnjih sedamdeset god. a brat je mio... ama znam da si to uzvikivao, bio si medju najglasnijima, morao si zbog internacionalne besplatne corbe.

   • Za Srbiju says:

    Sorošoidi i slični majmuni, samo su izvođači radova, jednog jedinog gazde - Vatikana. Lucifer stoluje u Vatikanu. Demonizacija sveta, laž, nepravda, agresija, ... svo zlo ide iz Vatikana, a ostalo su najamni radnici. "Svi putevi vode u Rim". Nema "vladara u senci", već stvarni vladar u senci.

    • Gagi says:

     Apsolutno si u pravu, to je institucija koja nije propala dvadeset vekova. Svoj Eu posed su uokvirili i kontrolisu ga savrseno. Zbog takve organizacije svi bezglavo hrle u njihov posed, ovi nasi bezveznjaci hoce nesto kao da ih kopiraju i da im se pridruze. Osnovna njihova delatnost je umece da se iskoriste drugi i pljacka, koja se naravno podrazumeva. To je najveca misaona organizacija na svetu ciji trust mozgova vedri i oblaci na kugli zemaljskoj. Svaki rat na svetu su oni pokrenuli, istok Evrope su oni unakazili instalirajuci komunizam. Nista se na svetu ne desava bez njih, oni su kreatori svega. Bilo je perioda u istoriji kada su gubili i dozivljavali poraze, medjutim, njihova infrastruktura je toliko jaka i dobro organizovana da su se za deceniju ili dve ponovo oporavljali. Sve ekonomske lazi, finansijske prevare i nove drustvene poretke u svetu su izmisljali oni. Svi svetski izumi od najveceg znacaja, vrhunska znanja i umetnicka dela se nalaze kod njih, zbog toga mogu da vladaju - imaju znanje. Nista se na svetu ne desava da oni to nisu smislili najmanje trideset godina ranije, sve sto se tice moci i para ide u njihovom pravcu. Mislim da su Rusi pre neku godinu objavili studiju u kojoj su proucavali vlasnicku semu svih poznatih svetskih kompanija. Da pogadjamo vlasnistvo, naravno da su poslovodje i navodni vlasnici kompanija vec stolecima u istoj igri, organizacija se uvek brizljivo obnavlja i prenosi u nasledje. Ima toga jos.....

    • Kosovac says:

     @ Za Srbiju, …..Mi kao da se prepiremo ko je glavniji – papa, ili jezuiti. Nije to loše. Ali to nije razlog da ne pominjemo glavne izvođače radova sorošoide, čije pominjanje izaziva veliku nervozu kod „perside“ i Gagita“. Nisam do sada video nijednog jezuitu, naravno nisam ni papu, ali sorošoide viđam nenormalno često, razotkrili su se. I zato tu ja talasam. Čak se primećuje i njihova konkretna obimna akcija uperena protiv srpskog energetskog sistema, koji bi uz kombinaciju sa zakonima pripremili Srbiju za dužničko ropstvo i robovlasnički kolonijalni sistem. „Crne cevi nam gutaju i otimaju reke i potoke…., razvaljuj!“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *