ПРЕ 10 ДАНА СЕ ДОГОДИЛО НЕШТО НЕВЕРОВАТНО! Доктор Несторовић објаснио када СЕ KОРОНА ПОВЛАЧИ, а ево шта је УЗРОK НОВОГ СKОKА ЗАРАЖЕНИХ!

PRE 10 DANA SE DOGODILO NEŠTO NEVEROVATNO! Doktor Nestorović objasnio kada SE KORONA POVLAČI, a evo šta je UZROK NOVOG SKOKA ZARAŽENIH!

3 jula 2020

Doktor Branimir Nestorović istakao je danas da on očekuje da će ovaj talas korone trajati do sredine jula.

– Ja očekujem da korona uskoro nestane. Recimo da će trajati najkasnije do sredine ili do kraja jula. I ovo nije drugi talas. Najpre treba virus da nestane u potpunosti, a tek onda sledi drugi talas na jesen ili zimu – rekao je Nestorović.On je istakao da je jedan od osnovnih problema period inkubacije.

– Zvaničan stav SZO je da je period inkubacije od 5 do 14 dana. Pre 10-ak dana se desilo nešto neverovatno, predsednica Svetske zdravstvene organizacije izjavila je da asiptomaski nosioci ne prenose virus. To je bio potpuni obrt – dodao je on.

– Meni ovo liči na drugi virus. Sada se zaražuju mladi, a ne stari. Zaista liči na drugi virus. Imate vi sada i druge uzročnike – objasnio je doktor Nestorović.

Doktor je objasnio da je virus verovatno ponovo stigao iz nekih inostranih zemalja.

– Ja mislim da je nama došao virus ponovo iz Švajcarske i Italije. Mislim da nam je došlo mnogo stranaca – istakao je on.

KOMENTARI3 komentara

  1. BLuka says:

    Koja budala od čoveka, strašno...pa poznato je da ovaj virus mutira i samo ppzer od stručnjka može reći "meni liči". Kome vi sve dajete značaj, ništa bolji od Kona vakcinaša.

  2. Jovan says:

    Dr.Nestorovic je genije, ali nije vidovita Zorka! On ne moze da tvrdi nesto sa 100% sigurnoscu jer to niko na svetu ne zna, osim onih koji "fabrikuju" i pustaju iste! U ovom bioloskom ratu grupice mocinika protiv ostatka sveta, stalno ubacuju nove sojeve istog virusa, i nove. Verovatno je ovaj potpuno NOV NOVCIJAT proizvod tih "naucenjaka" i farma mafije, jer je antiprirodno da hara u sred leta! A mozda da vide mladjani da nisu ni oni van fokus grupe. i sve u funkciji izludjivanje i zastrasivanje sveta.

  3. Buda says:

    Gle, inkarnacija đenerala Draže? Protiv Tita - druga vučka?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *