ПРЕД РАТНЕ ИГРЕ: Непрегледне колоне војске на истоку Русије

PRED RATNE IGRE: Nepregledne kolone vojske na istoku Rusije

21 avgusta 2018

Pripreme za vežbu Vostok 2018 su u punom jeku.

Ruske oružane snage iz centralnog i istočnog vojnog okruga su počele danas petodnevnu pripremnu vežbu pred ratne igre Istok 2018.

Prema informacijama iz Ministarstva odbrane Ruske Federacije preko 262 000 vojnika, 1077 aviona, 900 tenkova, 300 brodova i preko 31 000 ostalih komada vojne tehnike će uzeti učešće u ovoj vežbi.

Vežba će trajati do 25. avgusta i cilj joj je da testira spremnost oružanih snaga pred ratne igre Istok 2018 koje su zakazan za 11. do 15. septembra na Dalekom Istoku Rusije.

Kako je izgledalo pokretanje tehnike pogledajte u videu ispod…

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. MILICA says:

  neka zivi Rusija i ruski narod! po svoi prolici mi smo osudjeni na propast (i ako imamo alternativu), zahvaljujuci kretenima koji nas vode od 5og oktobra do danasnji dans

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Pošto ovo očito nije 3d animacija, šta će prozapadni idioti ovog puta da izmišljaju ???

 3. triglav says:

  a ni reč o putinu na austrijskoj svadbi

 4. Milan says:

  Cemu tolika vojska kad fasisti ubijaju ciste ruse u ukraini. Koliko rusa treba da izgine da bi ta vojska zapucala. A srba da ne govorim.

 5. Deda Micko says:

  Rusi u Ukrajini su ostavljeni na milost i nemilost Zapada. Nažalost, u tome je glavni akter Putin, ali to nikada nije objašnjeno. Ponekad mi se čini da je Putin pustio niz vodu ukrajinske Ruse zarad nekih ekonomskih dilova sa Zapadom.

 6. M says:

  Predratne igre s 300.000 Ruskih vojnika,plus nepoznat broj Kineskih,Mongolskih itd.vojnika!A onda ratne igre?!?Iran zatvara Hormuški tjesnac?!?Ma,samo se šalim!?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *