ПРЕДСЕДНИК БРАЗИЛА ИЗНЕНАДИО СВЕ: Имам податке о бројним преварама на америчким председничким изборима

PREDSEDNIK BRAZILA IZNENADIO SVE: Imam podatke o brojnim prevarama na američkim predsedničkim izborima

30 novembra 2020

PREDSEDNIK Brazila Žair Bolsonaro rekao je da poseduje podatke o brojnim prevarama pri prebrojavanju glasova na američkim predsedničkim izborima.

„Imam svoje izvore informacija koji kažu da je zaista bilo mnogo slučajeva falsifikovanja“, citirao ga je L’ actualite.Mada u tom smislu nije bio izričit, podrazumevalo se da su prevare o kojima je govorio bile – na Trampovu štetu.

Brazilski lider je naglasio da ipak nije siguran da će ti podaci dovoljni da promene ishod američkih izbora.

Bolsonaro je odbio da prizna pobedu demokrate Džoa Bajdena dok se u SAD ne objave zvanični rezultati predsedničkih izbora održanih 3. novembra.

Bolsonaro je otvoreno naklonjen aktuelnom američkom lideru Donaldu Trampu.

Neki su ga zbog „desničarskih stavova“ već prozvali „Tropskim Trampom“.

KOMENTARI4 komentara

 1. Kosovac says:

  Da, ispustio sam da i predsednika Žaira Bolsonaro uvrstim u antisorošoidni front. Ne mogu da kažem i „antifašistički“, zato što su sorošoidi za sebe rezervisali taj pojam ANTIFA. Kada biste opipali onu Antifu iz Novog Sada, utvrdili biste da je i ta Antifa sastavljena komplet od sorošoida. A pošto se oni deklarišu kao komunisti, blizu smo zaključka da su komunisti predhodnica – blaži oblik sorošoida. Uostalom oboje karakteriše veoma razvijeno antisrpstvo.

  • Zorana says:

   Koliko si gluposti napisao u jednom komnetaru, tacno se vidi da si SNS-ac.

   • Kosovac says:

    @ Zorana, …..Ne vidim nikakvu vezu mog komentara sa SNS. Verovatno misliš da toliko gluposti može da napiše samo neko ko je SNS (u stilu – glup kao SNS). Verovatno si ti neka ANTIFA iz Novog Sada, pa si se osetila povređena i rešila da bljuješ vatru. I za tebe važi, da si lepa kao što si glupa, bila bi najlepša žena na svetu.

  • test01 says:

   ??? sta je pisachteo da kaze ???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *