ПРЕДСЕДНИК БРАЗИЛА ИЗНЕНАДИО СВЕ: Имам податке о бројним преварама на америчким председничким изборима

ПРЕДСЕДНИК БРАЗИЛА ИЗНЕНАДИО СВЕ: Имам податке о бројним преварама на америчким председничким изборима

30 новембра 2020

ПРЕДСЕДНИК Бразила Жаир Болсонаро рекао је да поседује податке о бројним преварама при пребројавању гласова на америчким председничким изборима.

„Имам своје изворе информација који кажу да је заиста било много случајева фалсификовања“, цитирао га је L’ actualite.Мада у том смислу није био изричит, подразумевало се да су преваре о којима је говорио биле – на Трампову штету.

Бразилски лидер је нагласио да ипак није сигуран да ће ти подаци довољни да промене исход америчких избора.

Болсонаро је одбио да призна победу демократе Џоа Бајдена док се у САД не објаве званични резултати председничких избора одржаних 3. новембра.

Болсонаро је отворено наклоњен актуелном америчком лидеру Доналду Трампу.

Неки су га због „десничарских ставова“ већ прозвали „Тропским Трампом“.

KOMENTARI4 коментара

 1. Косовац says:

  Да, испустио сам да и председника Жаира Болсонаро уврстим у антисорошоидни фронт. Не могу да кажем и „антифашистички“, зато што су сорошоиди за себе резервисали тај појам АНТИФА. Када бисте опипали ону Антифу из Новог Сада, утврдили бисте да је и та Антифа састављена комплет од сорошоида. А пошто се они декларишу као комунисти, близу смо закључка да су комунисти предходница – блажи облик сорошоида. Уосталом обоје карактерише веома развијено антисрпство.

  • Zorana says:

   Koliko si gluposti napisao u jednom komnetaru, tacno se vidi da si SNS-ac.

   • Косовац says:

    @ Zorana, …..Не видим никакву везу мог коментара са СНС. Вероватно мислиш да толико глупости може да напише само неко ко је СНС (у стилу – глуп као СНС). Вероватно си ти нека АНТИФА из Новог Сада, па си се осетила повређена и решила да бљујеш ватру. И за тебе важи, да си лепа као што си глупа, била би најлепша жена на свету.

  • test01 says:

   ??? sta je pisachteo da kaze ???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u