Predsednik Francuske, Oland: Prolazim kroz težak životni period

Predsednik Francuske, Oland: Prolazim kroz težak životni period

15 januara 2014

oland-priznao-francuska-policija-je-ubila-alzirske-demonstrante-slika-181134Francuski predsednik Fransoa Oland priznao je danas da prolazi kroz težak životni period, ali je odbio da komentariše medijske spekulacije o njegovoj navodnoj tajnoj ljubavnoj vezi sa glumicom Žili Geje, rekavši da „lične stvari treba da ostanu u privatnosti“.

„Svi ljudi mogu da imaju teške trenutke u privatnom životu. To je i naš slučaj, ovo su teški trenuci za nas“, odgovorio je Oland na pitanje novinara da li je njegova višegodišnja partnerka Valeri Trirveler još uvek prva dama Francuske, preneo je AFP.

On je na ranije zakazanoj konferenciji za novinare u predsedničkoj palati rekao da „nije ni mesto ni vreme“ da se razgovara o tom pitanju, ali da će pre posete SAD 11. februara razjasniti situaciju sa svojom partnerkom.

„Lične stvari se rešavaju u privatnosti i intimi na koju svako ima pravo“, poručio je Oland.

Francuski magazin „Kloze“ (Closer) objavio je u petak na sajtu da Oland ima aferu sa Geje, uz obećanje da će tu tvrdnju potkrepiti fotografijama u svom štampanom izdanju, propraćenom sa sedam stranica o aferi 59-godišnjeg francuskog predsednika.

Dnevnik „Parizijen“ je, u međuvremenu, na svom sajtu objavio da je, skrhana nakon objavljivanja medijskih navoda o Olandovoj „aferi“, njegova sadašnja partnerka Valeri Trirveler smeštena u bolnicu čim je čula tu vest gde će, prema najnovijim informacijama, ostati još nekoliko dana.

Oland je izrazio ogorčenje medijskim navodima koji, kako je naveo, zadiru u privatnost, ali je rekao da neće tužiti magazin „Kloze“.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *