„Председник је социопата, он живи унутар себе – опасно је“

„Predsednik je sociopata, on živi unutar sebe – opasno je“

7 juna 2017

Donald Tramp je sociopata, a plašim se da već gubi razum, zbog čega bi trebalo razmotriti njegovo uklanjanje iz Bele kuće.

To je rekao nekadašnji ministar rada u administraciji Bila Klintona Robert Rajh.

On je istakao da je vreme da se razmisli o 25. amandmanu na Ustav SAD, koji omogućava smenjivanje predsednika ukoliko on nije sposoban da obavlja tu funkciju.

“Plašim se da taj čovek gubi razum. Danas Tramp napada Demokrate, gradonačelnika Londona, pravosudni sistem…“, naveo je Rajh.

Prema njegovim rečima, Tramp napada svoj pravosudni sistem koji je samo pokušao da Vrhovnom sudu preda njegovo izvršno naređenje, ali u “umivenom, politički korektnom tonu“.

“Mi znamo da je predsedni sociopata, ali izgleda da stvari idu na gore. Izvor blizak njemu mi je rekao da Tramp sada živi unutar sebe, što je veoma opasno mesto za Donalda Trampa“, zaključio je Rajh.

B92

KOMENTARI3 komentara

  1. Trifun says:

    Rajh mu je prezime. A onaj nokaut Crnogorskog premijera u NATO sjedistu je bio genijalan! Dobili su poruku, taj mafijaski sljam kojeg su taj nacista Rajh i ostali kolaboracionsti Nemackog EU Rajha postavili na celo drzave kako bi mogao da vrsi brutalnu opresiju nad srpskim narodom i gradanima Crne Gore.

  2. Mi says:

    Tema im je sopstveni presednik. možda malo Srbe ostave na miru....

  3. Pero Joksimovic says:

    Hmmm... Korila koya ovcu...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *