ПРЕДСЕДНИК КОЛУМБИЈЕ – АМЕРИЧКИ СЛУГА УВРЕДИО СРБЕ

PREDSEDNIK KOLUMBIJE – AMERIČKI SLUGA UVREDIO SRBE

23 septembra 2019

Predsednik Kolumbije Ivan Duke uporedio je venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura sa Slobodanom Miloševićem, upozorivši ga da bi načinio „glupu grešku“ ako bi napao njegovu zemlju.Duke je to izjavio pre odlaska u Njujok na Generalnu skupštinu UN, gde će, kako se očekuje, kritikovati Madura, legitimnog predsednika Venecuele, kao tobožnjeg nasilnog autokratu koji ne samo što je odgovoran za humanitarnu katastrofu u zemlji, već predstavlja i pretnju za regionalnu stabilnost zbog navodnog pružanja utocišta kolumbijskim pobunjenicima. Zanimljivo je da, sa druge strane, Dukeu ne smeta to što se „prihvatljivi“ pro-zapadni samoproglašeni predsednik Huan Gvaido slikao sa narko-bosovima i pobunjenicima iz Kolumbije.

– Brutalnost Nikolasa Madura može se uporediti sa Slobodanom Miloševićem. Tome mora doći kraj – kazao je Duke.

KOMENTARI8 komentara

 1. Slobodanka says:

  Američki drugari od Kolumbije (države gerilaca i narko kartela) pa preko Albanije do Saudijske Arabije i do Avganistana u kom je postala rekordna proizvodnja opijuma sa dolaskom Amerikanaca, eto takvi danas drže glavne lekcije o demokratiji i ljudskim pravima.

 2. Ivke says:

  Ovaj izgleda kao da je sa planete majmuna

  • Za Srbiju says:

   Naša planeta je postala planeta majmuna.

 3. persida says:

  Neka i meni bude dozvoljeno da kazem da me zabole sta neki kolumbijski indijanac misli o Srbiji, oladite malo od Srbije, zar je moguce da niko nema svoje probleme, vec samo resave srpske?

  • milos says:

   Nije to Indijanac . Vec potomak migranata iz Evrope .

   • Pravda says:

    Krizar.

 4. milorad2 says:

  propaganda..propaganda...propaganda....propaganda...Sreća za nas je da kad ploča dovoljno dugo preskače na kraju postaje dosadna čak i najglupljem skotu,jednostavno je ne čuje više.To je ono što učenici gebelsa nisu pročitali u uputstvu majstora laži,jer nije stigao da ga napiše, otrovo se u medjuvremenu, kada je shvatio:)

 5. Sloba says:

  u svakom slučaju smešnija "država" od naše

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *