ПРЕДСЕДНИК НАЈАВИО: Помоћ свим пунолетним грађанима Србије у мају

PREDSEDNIK NAJAVIO: Pomoć svim punoletnim građanima Srbije u maju

27 januara 2021

DONELI smo odluku da svim građanima Srbije u maju, koji se budu prijavili putem kol centra, damo 30 evra u maju, 30 u novembru, a penzionerima još 50 evra – rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Dnevniku RTS.– To su srpske pare, iz srpske kase, iz ozbiljne srpske države – naglasio je predsednik Srbije.

Vučić je u nedelju rekao da se za 10 dana očekuje novi paket pomoći privredi.

– Mi nismo u lokdaunu, idemo sa novim paketom pomoći, očekujete za deset dana, ne pitajte odakle pare – rekao je Vučić.

KOMENTARI2 komentara

  1. Rista says:

    Al se ugojio, ko prase pred...Dobro, vidim odnekud će da malo potplatu svoj narod. A kolko ćemo dobiti mi, četir i više puta punoletni građani? Aj dobro, nije važno i neću zakerati. Biće bar za kokice. Nego, da nije opet pozajmio od MMFa 100 miliona a nama će podeli 10? Pitam, jer ja bih tako uradio da sam on. Eto, nisam. Šta ja tu mogu? Dobar mu potez, onako politički korektan. A di mu Dačić? U Briselu, potpisuje završne formulare.

  2. Opljačkani penzioner says:

    Ne pitajte odakle pare, ne pitajte odakle respiratori i koliko su plaćeni. Ništa ne pitajte, jer ćete dobiti mrvicu od onoga što sam vam oteo. Od moje penzije za četiri godine oteo je više od polugodišnjeg iznosa i vratio mi je 100 evra i još će 50 kad me opljačka za višestruko uvećane račune. Zaboravio je da je nedavno obećao da će penzionerima dati po 100 evra da bi već posle dva dana izjavio da će umesto evra dobiti paket vitamina. Da, poslao mi je i zahvalnicu za doprinos ekonomskoj stabilizaciji zemlje, koju nisam hteo ni otvoriti već sam je bacio u kontejner. Rekoh već jednom da mi ne trebaju ni tvoje pare, ni paket, ni vakcina. Vakcine se odričem u tvoju korist, jer vidim da se odričeš prijema kineske vakcine u korist onih koji je željno čekaju. Možeš je dati Palmi, jer onakvoj grdosiji je malo i četiri odjednom. Samo je on zahtevao da svi osim vas političara prime vakcinu i izgleda da se toga pridržavate. Skupštinskim aplauzerima je povećana plata, jer im je malo više od 100.000 dinara. I trebaju ona dečurlija, koju niko nije izabrao, da imaju tri puta veću platu od moje penzije. Samo napreDNO!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *