ПРЕДСЕДНИК НИКОЛИЋ: Путин шаље Србији „мигове“ јер нам је пријатељ!

PREDSEDNIK NIKOLIĆ: Putin šalje Srbiji „migove“ jer nam je prijatelj!

12 novembra 2016

nikolic-putin-435

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je kao znak iskrene saradnje, poverenja i prijateljstva vest da je predsednik Rusije Vladimir Putin odobrio Srbiji isporuku šest „migova 29“ i kontingent oklopnih vozila. „To je znak iskrene saradnje, poverenja i prijateljstva.”

Srbija danas ima prijatelje koji se ne ustručavaju da joj pomognu. Srbija danas ima prijatelje sa kojima se ne ustručava da sarađuje“, rekao je Nikolić za „Sputnjik“.

Šef države Tomislav Nikolić poručio je da Srbija hoće da širi prijateljstvo na sve narode u svetu i nikome neće pomagati da mrzi drugoga. „Nikoga nećemo da napadamo, ali obezbedićemo odbranu svoje zemlje i naroda“, naglasio je Nikolić.

Podsećamo, reč je o nabavci šest ruskih „migova 29“ i kontingentu oklopnih vozila za srpsku vojsku, čiju je isporuku lično odobrio Vladimir Putin, predsednik Rusije. Politički analitičar i narodni poslanik Miroslav Lazanski kaže da će problem biti u isplati, jer i „kod Rusa nema ručka za džabe“.

„Oni traže da platimo remont tih aviona od 20 miliona dolara“, rekao je Lazanski za RTS.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kosovac says:

    Poslala Hilari Klinton zabunom u kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića mejl sa svog privatnog servera („srbora“), koji glasi: „Nemoj da prihvatiš te migove, oni nemaju baterije“. Ušla sekretarica Tome Diplome u kabinet pa kaže: „Gospodine predsedniče, stigao vam je mejl“. A Diploma kaže: „Pusti ga neka uđe“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *