ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ПРЕЛОМИО! Након два сата разговора са Ханом, ВУЧИЋ ОДБИО УЛТИМАТУМ! Показао Бриселски споразум и поставио једно питање!

PREDSEDNIK SRBIJE PRELOMIO! Nakon dva sata razgovora sa Hanom, VUČIĆ ODBIO ULTIMATUM! Pokazao Briselski sporazum i postavio jedno pitanje!

4 decembra 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na dvočasovnom sastanku sa komesarom Johanesom Hanom odbio ultimatum da srpska strana treba da uradi bilo šta da bi se Priština vratila za pregovarački sto, pišu mediji.

Vučić je čvrsto ostao pri stavu da nema povratka pregovorima sve dok odluka o taksama ne bude povučena. Rekao je „tek posle toga možemo da razgovaramo“, otkriva izvor.Vučić je pokazao Briselski sporazum i pitao Hana šta to tačno Srbija iz ovog dokumenta nije ispunila i kada je reč o energetici i kada je reč svim drugim oblastima, preneo je izvor Blica upoznat sa detaljima sastanka.

Kako mediji saznaju u Prištini, Han je u razgovoru sa Ramušem Haradinajem rekao da su takse neprihvatljive i da će Priština trpeti ozbiljne posledice zbog toga.

Komesar je rekao da je veoma ljut što vlasti u Prištini ne poštuju dogovor i što sve rade na svoju ruku, navodi izvor lista.

(Blic)

KOMENTARI5 komentara

 1. trikornjanin says:

  Kaza nece se vratiti za pregovaracki sto dok takse ne budu povucene. Iskusan politicar (sto ovde nije slucaj) bi rekao "pre nego sto se ne ispune sve tacke iz rezolucije 1244 necu sesti za progovaracki sto". Jadna je nasa Srbija sa ovakvim rukovodstvom.

 2. Zoran says:

  Au, on se ponosi Briselskim sporazumom. Gde od rezolucija 1244 i gde ode bar ono Tadicevo?

 3. opet ja says:

  Briselski sporazum nas i ne zanima. Šalji vojsku i policiju na Kosovo i pomozi našim ljudima ili podnesi ostavku. Trebalo bi policija da ga uhapsi zbog veleizdaje.

 4. Ja says:

  Kraj je na vidiku. Optužnica poduža. Suđenja otvorena za javnost. Gledanost TV medija nikad veća. Konačno pravi rijaliti!

 5. Barakuda says:

  Bla bla AVAV-a....zašto je uošte potpisivao nekakve ugovore sa albancima, koljačima, švercerima narkotika, ljudskim organima i ratnim zločincima i to pod okriljem nama neprijateljske nastrojene EU, koja je priznala nezavisnost Kosova !!!! Ostavka zbog tvoje politike utopije i laganja srpskom narodu !!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *