Predstavnik američke ambasade izazvao udes u kome je poginula starica

Predstavnik američke ambasade izazvao udes u kome je poginula starica

31 decembra 2014

americka ambasada u bg_560_300Šta je porodica Milanke Popović (77) iz Kosovske Mitrovice, koja je poginula, doživela na Kopaoniku, na putu za Brus 19. decembra u saobraćaknom udesu koji su izazvali predstavnici američke ambasade iz Beograda teško je i zamisliti?

Na putu Kopaonik – Brus, kod Jarma, 19. decembra vozač “Pežo 605“ kosovskomitrovičke registracije Jordan Popović dozvoljenom brzinom se kretao prema Brusu kada je na njega iz suprotnog pravca, Brus – Kopaonik , velikom brzinom i u nedozvoljenoj traci udario džip američke ambasade iz Beograda za čijim volanom je bio, šef ekonomskog odeljenja američke ambasade David Andrew Krzywda.

Udes izazvali predstavnici američke ambasade

Od siline udara majka Jordana Popovića Milanka ( 77), nastradala je na licu mesta, na mestu suvozača, vozač Jordan i sestra Gradimirka su zadobili teške telesne povrede. Pored Gradimirke na zadnjem sedištu je bilo i dvoje dece od 3,5 i pet godina koja su zadobila hematome po čitavom telu i prošla su sa lakšim telesnim povredama.

Policija i hitna pomoć sa Kopaonika su došli na uviđaj i da ukažu pomoć ali, da nevolja bude veća, Popovići su telefonom zvali privatna kola iz K. Mitrovice koja su došla po njih na Kopaoniku i prebacili ih u kosovskomitrovičku bolnicu. Jordan je zadržan u šok sobi u teškom stanju gde je primio čak deset boca krvi a Gradimirka je na ortopedskom odenjenju. I danas se nalaze tamo lečenju!

Niko za ovih 12 dana iz američke ambasade nije ne samo došao da poseti nastradale i ožalošćene Popovićeve u kosovskomitrovičkoj bolnici već se nije ni usudio da pozove unesrećene i povređene Popovićeve koji se leče u kosovskomitrovičkoj bolnici. Bahatost predstavnika američke ambasade je toliko veća kad se zna da je vozač džipa ambasade na licu mesta priznao da je kriv i da je on izazvao udes u kojem su Popovići doživeli tragediju a Jordan i Gradimirka zadobili teške telesne povrede. Jordan povrede i opasne po život.

O ovom udesu nije bilo nikakvih natpisa u štampi pa je i sa te strane, pored ogorčenja Popovića na američke predstavnike ambasade, opravdano još veće.

Zoran Vlašković – Srbi na okup

KOMENTARI3 komentara

  1. ARTILJERAC says:

    To je izdajnička vlast koja više poštuje one koji su nas bombardovali od sopstvenog naroda. Američki fašisti mogu da nas ubijaju po ulicama a nikad neće odgovarati. Srbijo probudi se na proleće da sklonimo govna sa vlasti i oteramo špijune iz Srbije.

  2. Rade Bukarar says:

    dupelisci nesmiju pomenuti te hostaplere kojimogu raditi u srbiji sta hoce

  3. Pingback: Pregled nedelje 29. decembar 2014. - 04. januar 2015. | BEZBEDNJAK

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *