ПРЕДВИЂАЊЕ КОЈЕ ЈЕ ЗАТРЕСЛО ЕВРОПУ: Eвропу ће сачувати православни народи

ПРЕДВИЂАЊЕ КОЈЕ ЈЕ ЗАТРЕСЛО ЕВРОПУ: Eвропу ће сачувати православни народи

24 маја 2021

СРБИЈА не сме да изгуби ни педаљ своје земље јер ако би се одрекла Косова, то не би зауставило њене непријатеље да отворе нове кризе у Војводини и Санџаку.

Непријатељима Србије и народа на Балкану није потребан стабилан мир јер им је лакше да управљају народима који су у сталном конфликту. Српска елита треба да превазиђе поделе и схвати да мора бити јединствена у овом одговорном историјском тренутку. Срби и други словенски православни народи морају своју будућност да граде на вековној традицији.Познати руски правник, професор и лидер партије Руски народни савез Сергеј Николајевич Бабурин, боравио је недавно у Београду на конференцији посвећеној изазовима у међународном праву, а у интервјуу „Новостима“, истиче да оно данас не само да је у кризи, већ је потпуно поларизовано:

– После НАТО бомбардовања Југославије, ситуација је изашла из правног поља. Американци бомбардују земље које нису послушне и за та злодела никоме не одговарају.

Често позивате на зближавање словенских народа. Тврдите да управо они могу највише да допринесу спасавању Европе.

– Православни словенски народи су сачували моралну чврстоћу. Зато је наша мисија да спасемо Европу, али пре тога у сопственим земљама морамо да побољшамо ситуацију. Уверен сам да једног дана може доћи до поновног уједињења јужних православних словенских народа. У тој новој Југославији поред Србије, видим Црногорце, Србе из БиХ, Македонце, па чак и Бугаре, све сем Словеније и Хрватске. Ако остане сама, Македонија ће се пре или касније претворити у ново Косово. Западу требају само послушни политичари из Источне Европе. Због тога је питање колико је оправдана тежња да се што пре уђе у ЕУ, а занемари традиција православних народа.

Како ви видите ситуацију у Украјини и њену перспективу?

– Украјина је окупирана. Тамошњим неонацистима је циљ да нестане православље. Али, велики део Украјинаца су антифашисти који би у нормалној ситуацији били за зближавање са Русијом. Нажалост, Украјина је сада као велики котао који може да експлодира.

И у бившим совјетским републикама, садашњим независним државама на Балтику, све су гласнији неофашисти.

– Из те три државе, Литваније, Летоније и Естоније, све више младих се исељава. Ако их напусте и Руси који тамо живе, оне ће остати празне. Могуће је да их населе мигранти из Азије и других земаља.

Последњи скандали са протеривањем руских дипломата из Прага покварили су односе Чешке и Русије.

– Оптужбе из Прага како су руски обавештајци учествовали у диверзији складишта муниције постају смешне. Због тога се у Русији може чути пошалица да ће ускоро оптужити Петрова и Баширова, за које се тврди да су отровали Скрипаља у Великој Британији, да су држали руку Гаврилу Принципу када је пуцао на Фердинада у Сарајеву.

Куда иде Русија?

– Ми смо се уморили од капитализма. Али, не треба да идемо ни ка старом совјетском социјализму. Требамо да узмемо све оно што је било добро у социјализму, да високо поставимо циљеве и када их будемо остваривали, опет ће свет кренути за нама. Ви на Балкану већ имате искуство са самоуправљањем, а оно је по мени основа за добро друштво.

На јесен су у Русији парламентарни избори. У чему је разлика између ваше и Путинове Јединствене Русије?

– У мојој партији су традиционалисти. Не борим се против Путина. Кад смо први пут разговарали казао сам му да ће он на Западу увек бити официр КГБ и увек ће им бити непријатељ. Подржавам његове добре идеје развоја Русије.

Добро познајете ситуацију у Србији, како видите садашњу политичку ситуацију у нашој земљи?

– Долазио сам код вас још у време Слободана Милошевића. Био сам сведок одбране Милошевићу, Шешељу и Караџићу на суђењу у Хагу. Генерал Ратко Младић је за мене био и остао велики херој. Око главних питања за судбину српског народа морало би постојати јединство.

KOMENTARI8 коментара

 1. Ivana says:

  Opet teški idiotizam i podmetanje glupim i naivnim Srbima da ginu za naše najžešče neprijatelje osovinu zla katoličko-protestansku osovinu zla. Koja vekovima vredno radi na našem uništenju kao naroda i kao države fala nikako NE.

  • Mirjana says:

   Baburin ne nudi da idemo da ginemo za Evropu. Rekao je u kakvom sastavu nas vidi > "pored Srbije, vidim Crnogorce, Srbe iz BiH, Makedonce, pa čak i Bugare, sve sem Slovenije i Hrvatske". Nego mi smo već ginuli i pritom bili smo brana njihovom širenju 10-tak godina, tada smo im ponovo oduzeli dragoceno vreme za osvajanje sveta kao i ranije što se dešavalo. Sad tu BRANU drže Rusija, Belorusija i druge zemlje sveta. Na kraju ovakva Evropa će da kljokne, jer ne može da se širi onako kako je zamišljeno. Ne znamo kada, ali ovakva Evropa će nestati. Posle toga moraće da se konsoliduje na nekoj novoj osnovi, na taj način će biti spašena.

 2. Velika Metla says:

  Кад би којим случајем, НЕ ДАО БОГ, православци сачували стару рву-ку Европу то би уједно била и највећа грешка. Овакву, сатанистичку, перверзну, педерску, лезбијску, дегнерисану, мулти-култи Европу био би севап уништити до испод темеља.

  • persida says:

   Nece dati nas sagovornik "Milan". On samo prihvata miroljubiva resenja, kao Tito.

   • Velika Metla says:

    Поступати према западним сатанистима мирољубиво може само онај ко није довољно инВормисан, или жешћа дала-БУ !

 3. 1389 says:

  Neće evropu pravoslavlje spasiti. Nego će se evropa sama uništiti, u bliskoj budučnosti evrope kao što je znamo NEMA. ZNAJU TO I ONI, ZATO IM SE SPREMA PROPAST KAKVU SU TRAŽILI...

 4. petrovgrad says:

  Čim zapadna evropa bude došla do rešenja da pederi počnu da se oplodjuju i radjaju potomke eto napretka. Za sada uspešno vode ljubav, žive sretno,sklapaju brakove, samo da još uspeju da rode neku bebu. Malo fali, puno kvari. Nadam se da će i taj problem rešiti.

 5. Gagi says:

  Ako su pravoslavci glupi, neka cuvaju europu. To smo radili 1389, posle toga su nam se lepo oduzili, 400 god. su nemo posmatrali kako nas nabijaju na kolac. Iza toga su rusili nase dinastije i stabilnost Srpske drzave na svakakve bestijalne nacine. Ako nekome jos nije jasno, katolicima su muhamedanci blizi nego pravoslavci, to su pokazali i u ovim proteklim godinama u Bosni i sirom sveta, uostalom, primili su ih u svoju kucu i domacinski ugostili.I sta sada, da pravoslavci izvrse deratizaciju njihove kuce zbog nafte koju su im oteli, NECE moci ovog puta, nemamo mi visak dece za njihove pljacke. Da je srece i pameti, kao sto ih nece biti, da gledamo nasa pravoslavna opredeljenja i da se ukrupnimo pod nasim zivotnim krstom, gde bi nam kraj bio. Medjutim, TO je nemoguce, mi nemamo snage da se obracunamo sa raznim placenicima i rusiteljima nase sustine, tkzv "srbi" jos igraju siptarsku sotu i titino kozaracko kolo. Kako sludjen i raspamecen narod da dodje sebi i formira svoju nacionalnu buducnost i siru pravoslavnu koaliciju. Pa nikako, doveli smo sebe u zavisnu poziciju i nas zivot zavisi od toga koliko cemo da isprosimo od ovih bahatih koji vrednost stampaju. Nije to uopste lose, napravi se jedna savremena stamparija a potom se kupuju ljudske duse i prirodna bogatstva raznih drzava. Nase nacionalno bice su upropastili upravo ovi duhovni profiteri koji su se zaljubili u tu Briselsku stampariju. Nema za njih obzira i neke duhovne logike, emotivna secanja na pretke i njihove stvoritelje je apsolutno neprihvatljivo podsecanje. Katolicki Brisel im je danas deda i pradeda, to je njihov Bog koji ih danas cini sretnim u njihovom neradnickim i jalovim zivotima, TO je njihova snaga da rastiste zastarelo i retrogradno pravoslavlje, hriscanstvo i definisane postulate zivljenja. Kakvo crno ujedinjenje i sa kim, KO to da obavi, OVI materijalno gubavi i psihicki retardirani nastavljaci nase propasti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u