Прекинути све у Бриселу до успостављања сарадње између Трампа и Путина

Prekinuti sve u Briselu do uspostavljanja saradnje između Trampa i Putina

25 januara 2017

52033

Vlada Republike Srbije treba da prekine pregovore sa lažnom državom Kosovo, sve dok ne bude uspostavljena saradnja između nove američke administracije na čelu sa Donaldom Trampom i administracije predsednika Rusije Vladimira Putina.

Jučerašnjim sastankom najviših funkcionera Srbije i lažne države Kosovo u Briselu učinjena je usluga teroristi Hašimu Tačiju, jer mu je od strane Srbije dat legitimitet u trenutku kada je on bio politički mrtav zbog poraza njegove zaštitnice Hilari Klinton na predsedničkim izborima u SAD.

Prema mojim saznanjima, zahvaljujući zaštitničkoj ulozi Rusije prema Srbiji, politika Trampove administracije prema KiM biće redefinisana u odnosu na politiku koju je prema ovom pitanju vodila bivša američka administracija.

Uveren sam da će ta politika u većoj meri uvažavati interese Srbije, a ne interese Hašima Tačija, koji je parama od trgovine drogom finansirao fondaciju porodice Klinton, čime je kupio naklonost i zaštitu bivše američke državne sekretarke Hilari Klinton.

Srbija danas ima šansu da preokrene svoju politiku po pitanju Kosova i Metohije, i da od nekoga ko je uvek bio u defanzivnom položaju, sada zauzme ulogu lidera koji će razgovore o KiM vratiti u okvire međunarodnog prava i Rezolucije 1244.

(saopštenje za medije Nenada Popovića, predsednika Srpske narodne partije)

KOMENTARI3 komentara

  1. Pero Joksimovic says:

    A čijim parama je pametni Vučić finansirao kampanju onog Vampira Hilari - parama otetim od penzionera. Može Srbija da odbrani Kosovo i Metohiju od onih primitivaca Šiptara ali od izdajničkih prozapadnih partija, "opozicije" i vladajuće klike Srbije, nikako. Srbija može opstati isključivo kroz građanski rat da se prvo očisti guba iz torine a onda, okupatori. Ali to bi bilo paljenje kuće da izgore miševi. Ako nema boljeg predloga onda smo završili svoje postojanje na ovom svetu.

  2. Kulak says:

    Upravo tako.

  3. dusko says:

    Ako se Putin i Tramp dogovore onda i ne treba ici u Brisel,jer oni se nista vise ne pitaju !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *