ПРЕМИЈЕР ПОДРЖАВА ХИЛАРИ КЛИНТОН: Вучић говори на конференцији Клинтон фондације!

PREMIJER PODRŽAVA HILARI KLINTON: Vučić govori na konferenciji Klinton fondacije!

27 avgusta 2016

54245z356Premijer Srbije Aleksandar Vučić biće jedan od govornika na godišnjoj konferenciji Klinton fondacije od 19. do 21. septembra, piše „Blic“.

Tema skupa, koji se održava samo nekoliko dana pre prve debate na kojoj će Hilari Klinton odmeriti snage sa Donaldom Trampom, je „Partnerstvo za globalni napredak“, a organizatori su Hilarin suprug Bil Klinton i njihova ćerka Čelzi.

Uz Vučića govoriće još tridesetak gostiju iz raznih zemalja, među kojima i premijer Italije Mateo Renci, predsednik Argentine Maurisio Makri, direktori globalnih korporacija.

Ove godine, tradicionalni skup Klinton fondacije je posebno značajan u svetlu kandidature Hilari Klinton za predsednika SAD, posebno kada se zna da je ona trenutno favorit u odnosu na Trampa, piše „Blic“.

KOMENTARI23 komentara

 1. Borko says:

  To joj nece pomoci da se docepa vlasti. Naprotiv! It's a kiss of death. Niti ce to pomoci Vucicu. Srbiji hoce. Da se digne na noge sto pre.

 2. Sančo Pansa says:

  SAD i VB samo pronalaze načine da nas unize i ismiju pred našom iskrenom saveznicom Rusijom.

 3. Daroslav Gužvić says:

  U Blicu - a gde bi drugo - piše da je Hilari Klinton apsolutni favorit na predstojećim izborima. Zbog rasporeda elektrorskih glasova u 17 saveznih država na istoku to može biti tačno. Neke druge, takođe ozbiljne ankete, potvrđuju Trampovu prednost. Ko daje prava Vučiću da se meša u stvari drugih država. Osvoji li Tramp valst od njega treba tražiti da da ostavku. Ako Hilari i osvoji vlast on neće imati ništa drugo do pojačanih pritisaka. I ko bi mu zamerio što ne učestvuje na toj predstavi koju organizuje Bil Klinton. Ima li on, zna li i jedan drugi manir u spoljnoj politici od snishodljivosti?

 4. DUSKO says:

  OVAJ COVEK DIREKTNO IZ POLITICKOG POTEZA U POTEZ RADI PROTIV INTERESA SRPSKOG NARODA I SRBIJE !!! ON JE ZALUTAO U POLITIKU I NEMA NISTA DRZAVNICKOG U NJEMU !!!

 5. Za Srbiju says:

  Klinton bi najviše voleo da mu AV javno popuši.

 6. Emir says:

  Sad je sve o sebi kazao.

 7. Aleksandar V. Pavlovic says:

  Evo prilike Aleksandru Vucicu kakvu sanjaju manijaci liberal-progresivizma sirom planete! Prilika da pljune, pos..e i pop..a srpski obraz - kao niko do sad! Ili, da je srece (u sta iskreno najdublje sumnjam) da uzme sva ona govna i zafrljaci u lice ubicama srpskoga roda!

 8. Milosav says:

  Lud čovek.

  • Batina says:

   Nije covek.

 9. Daba says:

  premijer može da ode u ameriku ali pose izbora, ovako pokazuje da Srbija nije neutralna , navija za svog koljača, jer se hvali da je uticala na muža da se Srbija bombarduje, i danaas ne kaje. Ovo samo lud može da oprosti. ako će na konvenciji reći o američkom mešanju u probleme srbije i oduditi kampanju kakao kazže Bajden, onda je sssssve OK. Kako će se osećati i šta gutati kada Tramp pobedi a HOĆE.

 10. Daba says:

  A čime ti to misliš da uradiš??? Nemaš ti ni mozga ni potencije, samo mržnju a to će ti se vratiti, garantujem ti. Da niste spalili silneknjige 1999, možda bi se i spasao, ovako ni BOG nema šanse da te spase.

  • enio says:

   nepismeni srbin ...ja nigdi nisan reka da cu ja jebat...citaj ponovo....jeba vam pas mater...al to je srbin on svoje vidi hahaha...

   • Daba says:

    Pismeni, nema ti spasa, procitaj ponovo.

   • Daba says:

    "Pismeni", nema ti spasa, procitaj ponovo

   • Batina says:

    enio, vama jeba magarac mate.

   • BBMF says:

    enio, šta si zapenio? da ti nisu srbi iskarali mater devedesetih? više puta?

 11. Lilit says:

  Ako je ovo istina, pa njemu (AV), treba košulja sa kaiševima.

 12. komita says:

  samo se mislim sta ce da bude kad Tramp pobedi. On je zajeban, sve pamti i sveti se neprijateljima.

 13. DFVT says:

  Mnogo je stoke i srbijanskih talibana srbomrzaca preslo sa FAKTI-a na ovaj portal. Izgleda da su srbijanci opet na zadatku. Bednici.

 14. VLADIMIR PUTIN says:

  ENIO,POKATOLICENI SRBINE SMIRI ZIVCE,DOLAZE RUSI I KINEZI NA BALKAN!!! POZDRAVIO TE,VOJISLAV SESELJ!!!

 15. Lilit says:

  Andersen Vučić daje sebi za pravo da sam određuje politiki Srbije, to je radio Milošević u Srbiji i Čaušesku u Rumuniji

 16. Boško Beograd says:

  Ukoliko jadna, razbucana Srbijica bude imala koristi od toga najavnjenog političkog poteza (a ne samo troškove i poniženja), po prvi put ću čestitati G-dinu Vučiću. Političari Srbije moraju obezbediti zaštitu i podršku Srbiji od najjačih sila kao saveznika, inače smo propali od najezde Hrvata, Muslimana, Albanaca......

 17. Srbin says:

  Jebi ga Trampe. Sad kad je Vučko podržava nemaš više nikakvu šansu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *