ПРЕМИНУО БОРИС КОМНЕНИЋ

PREMINUO BORIS KOMNENIĆ

7 marta 2021

Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini, objavili su beogradski mediji.

Najpoznatiju ulogu na televiziji Boris Komnenić ostvario je tumačeći lik Saše Popadića u seriji „Bolji život“.

Prvak drame u Narodnom pozorištu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli.

Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, Komnenić je upisao Fakultet dramskih umetnosti.

Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je igrao su: „Bal na vodi“, „Špadijer jedan život“, „Gore dole“, „Vratiće se rode“, „Miris kiše na Balkanu“, „Sinđelići“, „Apofenija“…

Proglašen je prvakom drame Narodnog pozorišta čiji je stalni član bio od 1984. godine.

KOMENTARI4 komentara

 1. Velika Metla says:

  Pokoj ti duši i laka ti zemlja Borise. A porodici saučešće i mir uz pomoć dragog Boga.

  • I Love Jesus says:

   Da, R.I.P, međutim to ide ovako: O danu Suda Božijeg otvoriće se knjige umrlih i svi ćemo izaći pred lice Božije da svako primi platu po delima svojim, oni koji su se obratili Bogu kroz veru u delo Sina Njegovog već su prešli iz smrti u život i nalaze spokoj i saživot sa Gospodom našim u sve vekove, a oni drugi će dobiti pravednu kaznu Božiju. Pošteno?

 2. I Love persida says:

  Pa taj Guza iz Boljeg života još ima dokumenta na fakultetu, to ti je sudbina nesvršenih glumaca. Tek što upišeš dramske umetnosti sve ti se obije o glavu već u 64-toj. Vidimo se na čitulji kume!

 3. Si Ju Leter Aligeder says:

  Mnogo umiru ti glumci iz mojih omiljenih serija na rts1, pa onda mnogo umiru popovi raznorazni, pa još više naši dragi lekari što nas leče od kovid, pa onda i svi ostali. Svaki dan ih umre po 17, što je mnogo mnogo je, valjda nisu primenili onaj test za oživljavanje mrtvih. Jedino ne umiru mnogo predsednici, valjda zato što nisu primili vakcinaciju. Pita hasa muju "jel bolan mujo ša ti je šo tako ideš bolan?" kaže mujo "Pa ja bio na kastraciju isto kao iti!" Veli njemu haso "Ma koju kastraciju, misliš vakcinaciju?" veli sad mujo "Aaa, trebalo je da tražim vakcinaciju?!!"

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *