Преминуо Милош Шобајић

Преминуо Милош Шобајић

24 априла 2021

Славни сликар и вајар Милош Шобајић преминуо је ноћас у болници од последица вируса корона, потврђено је Спутњику. Шобајић је преминуо у три часова и 11 минута после поноћи.

Подсетимо, Шобајић је оболео од вируса корона почетком априла и налазио се на болничком лечењу у КБЦ „Драгиша Мишовић“. Здравствено стање признатог уметника брзо се погоршало и и био је прикључен на респиратор.

Подсетимо, изложбом слика, скулптура и видео-рада Милоша Шобајића недавно је отворена Галерија Комбанк дворане (бившег Дома синдиката) у Београду. Велики уметник је посетиоцима представио део радова који су настали у протеклих 20 година и који се баве његовом вечном темом: прогоном, а прикладан говор одржала је министарка културе Маја Гојковић.

KOMENTARI3 коментара

  1. Pingback: Preminuo Miloš Šobajić – Prava istina o svemu

  2. Риста says:

    Најприкладније личности, јавно веома присутне и познате се употребљавају ГЕБЕЛС методом убеђивања тако да КОЊОВИ успешно пропагирају корону и распуштање људског друштва. Попови, глумци, сликари, певачи...Сви они умру од короне. Само не знам јел то америчка, руска, кинеска, британска или најпопуларнија на свету, српска корона. Није ни важно. Све су исте. Има само мала разлика у бојама и копрцањима. Америчка је НАРЕЂЕНА, ударна, груба, медијски најопеванија, оригинална и свеопшта. Кинеска је економско технолошки полтронска копија америчке коју су Кинези произвели за газда Америку као и све остало што производе за Америку. Кинези ће ускоро производити не само бојне отрове за Америку, него и оружје. Чека се само да им Америка да наређење и технологију и ето оружја за јефтине паре. Руска је необјашњиво, од свег срца, на коленима, отворено и нескривено искрено најполтронскија копија америчке короне. Британска копија америчке короне је братско капитално глобална. Српска је окупаторско америчка корона а главни украси су јој попови, певачи и уметници разних врста. Кад једном умру онда их искористе у пропагандне сврхе а Срби већ плачу са корона сузама јер имају короне и вакцине највише на свету. Још само среће немају, иначе свега осталог је у изобиљу.

  3. За Србију says:

    Napustio nas je još jedan rodoljub i veliki Srbin, Miloš Šobajić. Neka mu je večna slava!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u