Преминуо Милош Шобајић

Preminuo Miloš Šobajić

24 aprila 2021

Slavni slikar i vajar Miloš Šobajić preminuo je noćas u bolnici od posledica virusa korona, potvrđeno je Sputnjiku. Šobajić je preminuo u tri časova i 11 minuta posle ponoći.

Podsetimo, Šobajić je oboleo od virusa korona početkom aprila i nalazio se na bolničkom lečenju u KBC „Dragiša Mišović“. Zdravstveno stanje priznatog umetnika brzo se pogoršalo i i bio je priključen na respirator.

Podsetimo, izložbom slika, skulptura i video-rada Miloša Šobajića nedavno je otvorena Galerija Kombank dvorane (bivšeg Doma sindikata) u Beogradu. Veliki umetnik je posetiocima predstavio deo radova koji su nastali u proteklih 20 godina i koji se bave njegovom večnom temom: progonom, a prikladan govor održala je ministarka kulture Maja Gojković.

KOMENTARI3 komentara

  1. Pingback: Preminuo Miloš Šobajić – Prava istina o svemu

  2. Rista says:

    Najprikladnije ličnosti, javno veoma prisutne i poznate se upotrebljavaju GEBELS metodom ubeđivanja tako da KONJOVI uspešno propagiraju koronu i raspuštanje ljudskog društva. Popovi, glumci, slikari, pevači...Svi oni umru od korone. Samo ne znam jel to američka, ruska, kineska, britanska ili najpopularnija na svetu, srpska korona. Nije ni važno. Sve su iste. Ima samo mala razlika u bojama i koprcanjima. Američka je NAREĐENA, udarna, gruba, medijski najopevanija, originalna i sveopšta. Kineska je ekonomsko tehnološki poltronska kopija američke koju su Kinezi proizveli za gazda Ameriku kao i sve ostalo što proizvode za Ameriku. Kinezi će uskoro proizvoditi ne samo bojne otrove za Ameriku, nego i oružje. Čeka se samo da im Amerika da naređenje i tehnologiju i eto oružja za jeftine pare. Ruska je neobjašnjivo, od sveg srca, na kolenima, otvoreno i neskriveno iskreno najpoltronskija kopija američke korone. Britanska kopija američke korone je bratsko kapitalno globalna. Srpska je okupatorsko američka korona a glavni ukrasi su joj popovi, pevači i umetnici raznih vrsta. Kad jednom umru onda ih iskoriste u propagandne svrhe a Srbi već plaču sa korona suzama jer imaju korone i vakcine najviše na svetu. Još samo sreće nemaju, inače svega ostalog je u izobilju.

  3. Za Srbiju says:

    Napustio nas je još jedan rodoljub i veliki Srbin, Miloš Šobajić. Neka mu je večna slava!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *