ПРЕСЕДАН: Трамп позвао РУСИЈУ ДА УЂЕ У ДРУГУ ЗЕМЉУ и укључи се у рат!

PRESEDAN: Tramp pozvao RUSIJU DA UĐE U DRUGU ZEMLJU i uključi se u rat!

22 avgusta 2019

Američki predsednik Donald Tramp izrazio je mišljenje da države koje se nalaze u susedstvu sa Avganistanom, uključujući Rusiju, Iran, Irak i Tursku, da u određenom trenutku treba da uđu u borbu protiv terorističke organizacije DAEŠ.

Tramp, odgovarajući na pitanje novinara o aktiviranju militanata u Avganistanu je izrazio mišljenje da „u određenom trenutku Rusija, Avganistan, Iran, Irak, Turska treba takođe da krenu u borbu“ protiv DAEŠ-a jer će američka vojska napustiti region.„U određenom trenutku sve ove države, pored kojih je prisutan DAEŠ, moraće da se bore protiv njega“, izjavio je predsednik SAD.

„Među tim državama su Rusija, Iran, Turska, Irak, Avganistan, Pakistan i Indija“, dodao je Tramp.

„Indija se nalazi baš tamo, a ne bori protiv njega (DAEŠ-a). Pakistan se nalazi pored, ali se oni protiv njega bore vrlo malo. To nije pravedno“, rekoa je Tramp.

Juče je Tramp nazvao Avganistan „Harvardom za teroriste“.

KOMENTARI11 komentara

 1. Elpida says:

  Taj univerzitet ste vi osnovali, vi ćete morati i da ga zatvorite! I ne gurajte druge da rešavaju vaše brljotine!

 2. milorad2 says:

  ovo je smešno rusiaj nema nikave razloge da pomaže americi instaliranje njihove armije i raketnih kapaciteta u avganstanu, jer pored narkotika to je najvažniji i jedini razlog za američke ratove tamo.U stvari rui bi trebali da pomognu talibanima i tako zagorčaju život okupacionim sngam sa zapada a mislim da se to diskretno već i dešava.dovoljna je logistička i informaciona podrška kojoj ne može da se udje u trag i talibani dobijaju ozbiljnu inicijativu protiv opkpljenih emričkih trupa koji sede u fort kabulu i ne smeju više ni da mrdnu odatle.

 3. Slobodanka says:

  Već koliko godina su američke vojne snage prisutne u Avganistanu i kakav je rezultat? Puno troškova i dosta žrtava, a rezultata nema. Tramp bi sada takav vruć kesten da nekom preda, može i Rusija da ga primi pa neka se ona ponovo zaglavi u Avganistanu kao nekadašnji SSSR. Oh, za Ameriku je sigurno bolje da tamo u Avganistanu bude zaglavljena Rusija, nego oni izuzetna i najizuzetnija Amerika.

  • Velika Metla says:

   Slobodanka,da nemaju svoju štampariju dolara koja radi 24/7 ne bi izdržali taj rat ni godinu dana! Naravno,imaju i prihode od droge iz Avganistana. Zato su i otišli tamo,a i zbog retkih metala.

 4. persida says:

  Cionisti, ciji je Tramp ocigledni sluga, zele da razvuku Putina i da ga tako jos vise kontrolisu. A, on, sav srecan, sto ga manipulisu.

  • Slobodanka says:

   Haluciniraš. Počni da piješ lekiće na vreme?

  • Milan says:

   Vest je o Trampu, Putina se ni ne pominje. "A, on (Putin), sav srecan" - Opet izmišljaš i pridodaješ, botino dosadna. Jašeš po Putinu od jutra do večeri. Nadji sebi društvo.

 5. Slobodanka says:

  Ključno pitanje je ko je glavni tata od DAEŠ-a. Ako su to moćni centri na Zapadu, kao što se često pretpostavlja, onda bi ovo bila obnovljena i veoma opasna američka igra drobljenja i uvodjenja haosa protiv niza azijskih zemalja. Kad se azijske zemlje izmore i oslabe u dugoj borbi protiv sinova DAEŠ iz američke laboratorije, onda opet bi došla na scenu kao glavni igrač obnovljena i ojačana Amerika.

 6. Za Srbiju says:

  Taj pičvajz ste sami napravili, pa ga i rešavajte.

 7. Miroslav says:

  Jeste maloumni. Pa sve je to igra velikih sila. Rusija i Amerika su sluge istog gazde.

 8. Magda25101956@gmail.com says:

  Bravo, tocno tako! Ameri bi sada da izvuku svoju repinu a drugi neka se bore!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *