ПРЕСЕЛО МУ УЧЕШЋЕ НА ТУРНИРУ: Душану Лајовићу претили смрћу!

PRESELO MU UČEŠĆE NA TURNIRU: Dušanu Lajoviću pretili smrću!

20 februara 2015

dusan lajovic2325346546Preselo je učešće na turnirima u Južnoj Americi srpskom teniseru Dušanu Lajoviću. Srpski igrač je na takmičenju u Sao Paolu (Brazil) prvo ostvario pobedu karijere protiv Fernanda Verdaska, a zatim je posle dva taj-brejka izgubio u četvrtfinalu od Luke Vanija.

Taj poraz Lajovića je žestoko iznervirao mnoge kladioničare širom sveta. Počeo je da dobija razne pretnje na Fejsbuku, a to je išlo od “klasičnih psovki”, pa sve do “pretnji smrću”!

Jedna osoba iz Brazila je uz psovke spominjala “rusku mafiju i novac za klađenje”, jedan Čeh ga je nazvao, blago rečeno “velikim promašajem koji će da plati smrću za to”. Među njima se našao i jedan Hrvat koji mu je napisao da je “teniska neznalica” i slično. Šta su tačno rekli, nismo želeli da prevodimo zbog preteranih psovki, ali to možete videti na slikama.

Mada, srpski igrač ne vodi lično stranicu na društvenoj mreži, do njega su stigle ove informacije, ali nije želeo previše da širi priču.

– Takve stvari se dešavaju, posle svakog meča ima tih kladioničara, ali zaista ne bih da komentarišem – kratak je bio Lajović za “Novosti”

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *