ПРЕТЕ ОРУЖЈЕМ И РАТОМ: Албански екстремисти неће размену територија

PRETE ORUŽJEM I RATOM: Albanski ekstremisti neće razmenu teritorija

13 septembra 2018

Naoružana ekstremistička grupa, koja se predstavlja kao Albanska nacionalna armija (ANA), postavila je video u kojem od albanske i kosovske vlade traži da ne „trguju“ teritorijama.

„Tražimo od političara da prekinu da prodaju ili trguju teritorijom zarad svojih ličnih interesa“, poručuju naoružani, maskirani ekstremisti na snimku, na albanskom jeziku, iza kojih stoji albanska zastava.Na tviteru je albansko-holandski novinar Vinsent Trijeste sa albanskog preveo njihove pretnje, prenosi Tanjug.

„Moramo direktno da prekinemo razgovore o trgovini teritorijama Severne Mitrovice i Preševske doline“, dalje su poručili ekstremisti.

Trijeste je naveo da je reč o ekstremističkoj organizaciji, koja je opremljena lakim naoružanjem, „kalašnjikovima“ i snajperima.

​To je prva oružana grupa koja govori protiv podele teritorije između Beograda i Prištine, istakao je on i skrenuo pažnju na to da se, po prvi put, čuje „južnoalbanski akcenat“, jer obično, kako je pojasnio, osoba na snimcima ima kosovski akcenat.

Toj organizaciju, kako navodi, ne daje se veći značaj.

KOMENTARI5 komentara

 1. Velika Metla says:

  šLIHtarčine su "velike junačine"kad iza njih stoje 35 države! Samo što te države neće doveka stajati iza njih,a onda.............,učite da pLjivate dok ste na vreme! Opasno ste se "zadužili" Srbima!

 2. opet ja says:

  Mislite neće razmenu srpskih teritorija za srpske teritorije??!! Svašta, a imaju svu podršku predsednika Srbije i njegove družine??!!

 3. Buba says:

  Daj Srbijo rješavaj to zgazi te gnjide

 4. Pingback: Više od 30 medija širi dezinformacije o starom snimku – Fake News

 5. Pingback: Više od 30 medija širi dezinformacije o starom snimku | FakeNews Tragač

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *