ПРЕТЕ ОРУЖЈЕМ И РАТОМ: Албански екстремисти неће размену територија

ПРЕТЕ ОРУЖЈЕМ И РАТОМ: Албански екстремисти неће размену територија

13 септембра 2018

Наоружана екстремистичка група, која се представља као Албанска национална армија (АНА), поставила је видео у којем од албанске и косовске владе тражи да не „тргују“ територијама.

„Тражимо од политичара да прекину да продају или тргују територијом зарад својих личних интереса“, поручују наоружани, маскирани екстремисти на снимку, на албанском језику, иза којих стоји албанска застава.На твитеру је албанско-холандски новинар Винсент Тријесте са албанског превео њихове претње, преноси Танјуг.

„Морамо директно да прекинемо разговоре о трговини територијама Северне Митровице и Прешевске долине“, даље су поручили екстремисти.

Тријесте је навео да је реч о екстремистичкој организацији, која је опремљена лаким наоружањем, „калашњиковима“ и снајперима.

​То је прва оружана група која говори против поделе територије између Београда и Приштине, истакао је он и скренуо пажњу на то да се, по први пут, чује „јужноалбански акценат“, јер обично, како је појаснио, особа на снимцима има косовски акценат.

Тој организацију, како наводи, не даје се већи значај.

KOMENTARI5 коментара

 1. Velika Metla says:

  шЛИХтарчине су "велике јуначине"кад иза њих стоје 35 државе! Само што те државе неће довека стајати иза њих,а онда.............,учите да пЉивате док сте на време! Опасно сте се "задужили" Србима!

 2. opet ja says:

  Mislite neće razmenu srpskih teritorija za srpske teritorije??!! Svašta, a imaju svu podršku predsednika Srbije i njegove družine??!!

 3. Буба says:

  Дај Србијо рјешавај то згази те гњиде

 4. Pingback: Više od 30 medija širi dezinformacije o starom snimku – Fake News

 5. Pingback: Više od 30 medija širi dezinformacije o starom snimku | FakeNews Tragač

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u