ПРЕТЊА – Докторско веће Француске прети професору Дидије Раулу суспензијом? У рату са фармакомафијом?!

PRETNJA – Doktorsko veće Francuske preti profesoru Didije Raulu suspenzijom? U ratu sa farmakomafijom?!

28 aprila 2020

Kolegijum doktora Francuske šalje javno upozorenje da lekovi koji se prepisuju izvan protokola protiv koronavirusa mogu rezultirati suspenzijom doktora. Didijer Raul, koji podupire upotrebu hidroksiklorokina i azitromicina, objašnjava zašto to ne utiče na njega.

Nacionalno veće doktora Francuske obratilo se javnosti na društvenim mrežama sa sledećom porukom:

Upozorenje protiv eksperimentisanja s tretmanima protiv KOVID 19: “Ovaj podsetnik na pravila na snazi, namenjen je svim doktorima koji krše ta etička pravila, bez obzira na njihovu stručnost, specijalnost i ugled.”Odgovor je odmah stigao

„Ne brinu me pretnje Doktorskog veća. Registrujem se pod uredbom od 25/03. Doze hidroksiklorokina propisane na IHU su uobičajene doze, koje se primenjuju pod nadzorom. Azitromicin je zlatni standardni tretman respiratornih infekcija”, napisao je profesor Didije Raul na Tviteru.

Upozorenje: 23. aprila Doktorsko veće upozorio je “dvadesetak” doktora koji testiraju na svojim pacijentima bi-terapiju protiv Kovid-19, čijadelotvornost prema Veću, nije dokazana, apelirajući ih da ne ” nude lažne nade za izlečenje”. Imena profesora Didije Raula, kao i njegovih kolega koji praktikuju bi-terapiju nije direktno pomenuto, ali je očigledno ko je cilj.

“Prijave o nedokazanom tretmanu koji se proširio u javnom prostoru se multipliciraju”, objasnio je Žan-Marsel Murže potpredsednik Nacionalnog doktorskog veća agenciji AFP. Svaka klinička studija, koja se odnosi propisane lekove, mora dobiti odobrenje Nacionalne agencije za sigurnost lekova (ANSM), kao i od etičkog tela, te Odbora za zaštitu pojedinaca.

Nekoliko se doktora poslednjih dana obratilo javnosti kako bi “empirijski” potvrdili delotvornost lečenja svojih pacijenata sa simptomima Kovid-19. Između ostalih, govorimo o profesorima Didije Raulu i Kristijanu Peroneu.

Za kraj ćemo napraviti malu komparaciju lekova koji se koriste za lečenje zaraženih koronavirusom. Profesori Didije Raul i Kristijan Perone, i još nekoliko francuskih doktora koriste dva široko poznata leka.

Prvi je antibiotik azitromicin, otkriven u bivšoj Jugoslaviji (Hrvatska) od strane voditelja tima Slobodana Dokića, kojeg su činili Gabrijela Kobrehel, Gorjana Radobolja-Lazarevski i Zrinka Tamburasev. Azitromicin je patentiran 1981. godine i do danas je jedan od najboljih antibiotika u svetu. Svaki osmi Amerikanac, bar jednom u godini koristi ovaj antibiotik. Zbog isteka patenta vrlo je jeftin, a tiče dostupan svima.

Drugi lek hidroksiklorokin se koristi skoro 80 godina za lečenje malarije. Identično azitromicinu u SAD-u, ovaj lek se koristi masovno u Africi.

Cena azitromicina na zapadu iznosi oko 8 evra po kutiji od 6 tableta. Hidroksiklorokin takođe košta oko 8 evra. Dakle oba leka koja se koriste u bi-terapiji koštaju 16 evra, a koja su potvrdila delovanje na 2800 lečenih pacijenata profesora Raula.

(ogicno.com)

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Raul ce biti ubijen. Kartel ne prasta.

  2. test01 says:

    Odvratno, globaliste zanima samo novac i haos u svetu jer tako dolaze do kontrole. Ljudski zivot je nesto najsvetije ali za njih je obrnuto...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *