ПРЕТЊА СРБИМА У ХРВАТСКОЈ: Захтев да полиција кажњава свакога ко истакне тробојку!

ПРЕТЊА СРБИМА У ХРВАТСКОЈ: Захтев да полиција кажњава свакога ко истакне тробојку!

15 септембра 2021

Позив за истицање српске заставе у Хрватској 15. септембра је непримерена провокација, оценио је шеф клуба ХДЗ-а у хрватском парламенту Бранко Бачић и позвао полицију да ради свој посао.Сутра се обележава Дан српског јединства, слободе и националне заставе.

Бачић каже да је истицање застава других држава у Хрватској недопуштено и да се тиме крши Закон о јавном реду и миру.

„Очекујем да ће наши суграђани и припадници српске заједнице у Хрватској поштовати закон“, поручио је Бачић, али није желео да коментарише став Милорада Пуповца који не види ништа неприлично да се истакну српске заставе.

Бачић каже да је неприлично да председник Вучић позива Србе у Хрватској да истакну српску заставу и закључује да ће хрватска полиција обавити свој део посла.

„Неће то бити ништа специјално, није тешко проверити да ли неко има на свом прозору заставу друге државе“, сматра Бранко Бачић.

(Новости)

KOMENTARI6 коментара

 1. da da says:

  Branko Bačić ima srpsko ime i prezime,zašto Hrvatska ne zabrani Hrvatima da imaju srpsko ime i prezime,a ima ih skoro 70% koji nose srpsko ime i prezime.

  • Hrvacki kralj Cmarislav says:

   Ma to su sve bydale tamo u KROmanjoniji, 70% "hrvata" su katolicki srbi i najgori su olos od ljudi. Zato ih se skupa zovem KROmanjonci. A Srbi koji zive tamo...sele iz KROmanjonije kao i svi.

   • Mussa Kessedžija says:

    U Hrvatskoj ima manje od 5% pravoslavnih Turaka.

  • Mussa Kessedžija says:

   Da, da pravoslavni Turčine, a onda se otrezniš i probudiš.

 2. Srbija cveta says:

  Ah ti srbi ta oni mogu dećki proslavljat svoj dan i sa hrvatskom zastavom - dvobojkom na krasne kockice - ne? To je tak divna demokracija u našoj ljepoj koja može biti i vaša ako ste lojalni građanin i volite kroaciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u