ПРЕТЊА СРБИМА У ХРВАТСКОЈ: Захтев да полиција кажњава свакога ко истакне тробојку!

PRETNJA SRBIMA U HRVATSKOJ: Zahtev da policija kažnjava svakoga ko istakne trobojku!

15 septembra 2021

Poziv za isticanje srpske zastave u Hrvatskoj 15. septembra je neprimerena provokacija, ocenio je šef kluba HDZ-a u hrvatskom parlamentu Branko Bačić i pozvao policiju da radi svoj posao.Sutra se obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Bačić kaže da je isticanje zastava drugih država u Hrvatskoj nedopušteno i da se time krši Zakon o javnom redu i miru.

„Očekujem da će naši sugrađani i pripadnici srpske zajednice u Hrvatskoj poštovati zakon“, poručio je Bačić, ali nije želeo da komentariše stav Milorada Pupovca koji ne vidi ništa neprilično da se istaknu srpske zastave.

Bačić kaže da je neprilično da predsednik Vučić poziva Srbe u Hrvatskoj da istaknu srpsku zastavu i zaključuje da će hrvatska policija obaviti svoj deo posla.

„Neće to biti ništa specijalno, nije teško proveriti da li neko ima na svom prozoru zastavu druge države“, smatra Branko Bačić.

(Novosti)

KOMENTARI6 komentara

 1. da da says:

  Branko Bačić ima srpsko ime i prezime,zašto Hrvatska ne zabrani Hrvatima da imaju srpsko ime i prezime,a ima ih skoro 70% koji nose srpsko ime i prezime.

  • Hrvacki kralj Cmarislav says:

   Ma to su sve bydale tamo u KROmanjoniji, 70% "hrvata" su katolicki srbi i najgori su olos od ljudi. Zato ih se skupa zovem KROmanjonci. A Srbi koji zive tamo...sele iz KROmanjonije kao i svi.

   • Mussa Kessedžija says:

    U Hrvatskoj ima manje od 5% pravoslavnih Turaka.

  • Mussa Kessedžija says:

   Da, da pravoslavni Turčine, a onda se otrezniš i probudiš.

 2. Barjak says:

  Onda reciprocitet!

 3. Srbija cveta says:

  Ah ti srbi ta oni mogu dećki proslavljat svoj dan i sa hrvatskom zastavom - dvobojkom na krasne kockice - ne? To je tak divna demokracija u našoj ljepoj koja može biti i vaša ako ste lojalni građanin i volite kroaciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *