PRETNJE IZ NOVOG PAZARA: Četnici ovde neće šetati, kao što nije ni Arkan

PRETNJE IZ NOVOG PAZARA: Četnici ovde neće šetati, kao što nije ni Arkan

21 oktobra 2014

dru-NOVI-PAZAR-STRELJ2-(1)Neki političari u Novom Pazaru ozbiljno su shvatili navodne pretnje grupe četnika koji ratuju u Ukrajini da će 23. oktobra prošetati Novim Pazarom i “proslaviti stogodišnjicu proterivanja Turaka sa ovih prostora”, pa su već počeli pripreme za “odbranu”. Pridružili su im se i navijačke grupe “torcida” i “ekstremi”.

Četnici iz Ukrajine su na Fejsbuk profilu, za koji se ne zna da li je autentičan, svoj dolazak u Novi Pazar najavili odmah posle marširanja uniformisanih mladića Islamske zajednice po Novom Pazaru i odavanja pošte saradniku Nemaca Aćif-efendiji.

– Četnici nikada nisu šetali Novim Pazarom, pa neće ni sada. U ovaj grad nisu uspeli da uđu ni Vuk Drašković, ni Željko Ražnjatović Arkan, neće ni četnici – poručio je posredstvom Sandžak-televizije prof. Admir Muratović, saradnik muftije Zukorlića.

Na utakmici Novi Pazar – Spartak, navijači su sve vreme skandirali: “Neće šetati”, a u jednom trenutku razvili su i transparent kojim sugrađane pozivaju da se 23. oktobra okupe u centru grada i budu spremni da spreče “četničku šetnju”.

Prema nezvaničnim informacijama, Bratislav Živković i njegovi četnici još su u Ukrajini i ne nameravaju da dolaze u Srbiju gde bi mogli biti i uhapšeni.

KOMENTARI2 komentara

  1. niki says:

    Nije mi jasno zasto ovim primitivcima dajete ovoliko prostora da oni imaju sta da kazu.Oni su pokazali za vreme rata u bosni kakvi su i mi to znamo,a sto su najveci ljigavci i uvlaciguzi kad dodju u Beograd ili u druge gradove u Srbiji i to znamo.Ali i oni sami znaju da su najveci koljaci Srba u Sarajevu upravo oni bili i strasne zlocine su pocinili po sarajevu koje mi ne zaboravljamo,a oni misle sto su se slobodno mogli u Rasku vratiti i da ne odgovaraju zeznuli su se kad tad ce im se to naplatiti jer ima jos dosta ljudi koji znaju i secaju se sta su radili.

  2. Za Srbiju says:

    Za ovo ima leka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *