ПРЕВАРАНТ И КРИМИНАЛАЦ – БИВШИ АМЕРИЧКИ АМБАСАДОР „зна шта је најбоље“ за Србију

PREVARANT I KRIMINALAC – BIVŠI AMERIČKI AMBASADOR „zna šta je najbolje“ za Srbiju

28 juna 2016

montgomeri 9877Vilijam Montgomeri, nekadašnji ambasador SAD u Srbiji, komentariše uticaj Bregzita na Srbiju, Evropu i svet.

Efekat Bregzita utiče na sve, a Srbija nije izuzetak. Bivši ambasador SAD ističe da je ovo trenutak kada naša zemlja treba da „pritisne pun gas ka EU“.

– Vaši premijer i predsednik su jasno podvukli da je Srbija na evropskom putu, Mogu samo da kažem da se slažem sa njima, i da je to kurs kojim treba da plovi vaš brod, punom brzinom. Odgovorni u EU će sada biti dodatno motivisani da pokažu kako se ništa nije promenilo, i to treba da iskoristite. Vaša budućnost je u EU – nema dilemu Montgomeri.

Nezaobilazna tema u ovoj priči je svakako Rusija.

– Rusija je srećna zbog Bregzita, naročito zbog toga što je Britanija bila možda i najglasniji zagovaralac evropskih sankcija Kremlju. Sada kada su Britanci van igre, pojedine EU članice koje simpatišu Rusiju osećaće slobodu da zauzmu drugačiji stav. Što se tiče pojačanog ruskog uticaja u Srbiji nakon Bregzita, reći ću vam sledeće: Rusija će dobiti onoliko koliko joj Srbi daju. Ako pratite premijerov put, ništa značajno se neće promeniti – ističe je Vilijam Montgomeri.

Montgomeri je siguran da će istoričari u svojim spisima istaći 23. jun kao jedan od najznačajnijih događaja našeg vremena, i dodaje da niko nema predstavu šta će se sledeće dogoditi.

– Bregzit je epohalan događaj. Unija nema odgovarajući pristup rešenju „problema Bregzit“. Vlada veliko razjedinjenje: neki bi da kazne Britaniju i što pre je isteraju iz EU, dok drugi gledaju da to pitanje stave sa strane i rešavaju goruće probleme poput migracije. Oni najmudriji su svesni da se frustracija i nezadovoljstvo koji su doveli do Bregzita mogu proširiti na ostatak EU, te rade na strategiji koja bi to sprečila. Oni koji traže tačno predviđanje ostaće razočarani, jer niko nema pojma šta će se sledeće desiti, uveravam vas – završio je Montgomeri.

(Blic)

KOMENTARI3 komentara

 1. Zapadnjak says:

  Prevarant i kriminalac,negde ste drugovi moji u Intermagazinu.com ili krivo obavešteni (čisto sumnjam) ili se uvlačite ovomgadu,da,da,gadu,jer njegov prefiks je zločinac i strvinar koji,da je pravde na ovom ne baš belom svetu već odavno trunio u nekom kazamatu ili bi nestao u Vasioni.Ovako,svako malo se ispovrati i uči neuke Srbe pameti i nastoji im uticati na kolektivnu svest i memoriju tako što im tumači da ih je 99-te bombardovao Sloba i Sveti Petar,jer su se ogrešili o američku izuzetnost i evropsku kulturnu neimaštinu.Mislim,a to gadovima poput ovoga mora biti jasno da je u genetski kod Srba koji vole Srbiju ukucano za veke vekova da su ih bombardovali zlikovci poput ovoga ,solane olbrajtove drkađije klintona,blera te nemačkih,francuskih,talijanskih i jš kojekakvih fašističkih ološa.Tako mu to dođe,a mislim da je ta činjenica ugrađena i u vaseljensku zaostavštinu tih istih Srba kao i Deset Božjih Zapovesti.Pa ti vidi,zlikovče.Što se kažnjavanja Britanije tiče,zato što je izašla iz EU,hajde,stisni petlju i ti i ostala gamad,bombardujte ju,potopite ju,malo morgen,zato se nosi odavde u tri lepe p.m.i ti i blic koji te intervjuisao.

  • Batina says:

   Ja nemam nista da dodam tvome komentary, sve si u pravu.

 2. pravda says:

  Sta mislite? Odakle su potekla SEKYRITI obezbedjenje-a, pa od ovoga OLOSA Montgomeri-ja. Molim Vas,on i olos potut njega su zamislili da su to profitne firme,i narod ubedili u to da se tako zaposljavaju nekadasnji nasi radnici,upravo oni koi su stajali za strugom,masinom i stvarali novu vrednost.Sada gde god odes sekyriti ,pa koga oni to cuvaju i od koga,kad je narod i onako gladan.Da nije ovih nesretnih KINEZA isli bi i goli i bosi. Sada je kasno GOTOVI SMO Jer covek je slobodan koliko para imas,a nama novcanici i netrebaju,i ono sto primimo dovoljno je za jedan dan.Taman tako gladne i jane ,gole i bose hoce da nas uvedu u EU,jadni bili,josjadniji cemo biti,jer tudjinu SKUTE treba prati i ljubiti.Kada nismo sposobni bili da budemo svoji na svome i ovo nam je dosta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *