ПРЕВАРАНТ НА ТАТУ: Бајденов син поново на мети истражних органа

ПРЕВАРАНТ НА ТАТУ: Бајденов син поново на мети истражних органа

10 децембра 2020

АМЕРИЧКИ савезни истражни органи поново су Након вишемесечне суспензије покренули истрагу против Хантера Бајдена, сина новоизабраног америчког председника Џо Бајдена.

На препоруку америчког министарства правде, истрага је суспендована и забрањене су било какве активности које су могле да утичу на исход председничких избора у САД.Сада, када су завршени председнички избори, истрага против Хантера Бајдена улази у нову фазу, а федерално тужилаштво из Делавера, пореска служба и ФБИ предузимају нове кораке и позивају на саслужање сведоке и сараднике Хантера Бајдена, сазнаје ЦНН из добро упућеног извора блиског истрази.

– Јуче сам први пут чуо да је тужилаштво у Делаверу такође јуче обавестило моје правне заступнике да је одмрзнута истрага пореске службе. Сматрам да је то веома озбиљно, али сам уверен да ће након објективне и професионалне истраге спорних питања бити потврђено да сам моје пословање обављао легално и прикладно уз сваком погледу, па и када је реч о порезу – стоји у званилчном саопштењу Хантера Бајдена, пренео је ЦНН.

У неке од сумњивих трансакција везаних за пословање у Кини, а за које се сумњичи син новоизабраног америчког председника, укључени су и људи за које ФБИ верује да су обавештајно интересантне особе.

KOMENTARI2 коментара

  1. šiško says:

    Tata mu je slon. Mama mu je slon. I brat mu je slon. Šta je onda on?

  2. Косовац says:

    Сада, када су завршени председнички избори, било би фер да суд донесе ослобађајућу пресуду за Хантера Бајдена. Да буде све у складу са правним тековинама Европске Уније. Наравно да све буде и у складу са правним тековинама Америке, колевке демократије. ……………Зато су мангупи и поново отворили процес, Знате, ако је отац лопов, не мора да значи да је и син лопов. ……………Предлажем да Шипе и овом другом сину Бајдена направе неки леп споменик. Тамо негде поред Клинтона. И Клинтону је споменик подигнут за живота, па може и Хантеру, не ли?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u