ПРЕВАРАНТ НА ТАТУ: Бајденов син поново на мети истражних органа

PREVARANT NA TATU: Bajdenov sin ponovo na meti istražnih organa

10 decembra 2020

AMERIČKI savezni istražni organi ponovo su Nakon višemesečne suspenzije pokrenuli istragu protiv Hantera Bajdena, sina novoizabranog američkog predsednika Džo Bajdena.

Na preporuku američkog ministarstva pravde, istraga je suspendovana i zabranjene su bilo kakve aktivnosti koje su mogle da utiču na ishod predsedničkih izbora u SAD.Sada, kada su završeni predsednički izbori, istraga protiv Hantera Bajdena ulazi u novu fazu, a federalno tužilaštvo iz Delavera, poreska služba i FBI preduzimaju nove korake i pozivaju na saslužanje svedoke i saradnike Hantera Bajdena, saznaje CNN iz dobro upućenog izvora bliskog istrazi.

– Juče sam prvi put čuo da je tužilaštvo u Delaveru takođe juče obavestilo moje pravne zastupnike da je odmrznuta istraga poreske službe. Smatram da je to veoma ozbiljno, ali sam uveren da će nakon objektivne i profesionalne istrage spornih pitanja biti potvrđeno da sam moje poslovanje obavljao legalno i prikladno uz svakom pogledu, pa i kada je reč o porezu – stoji u zvanilčnom saopštenju Hantera Bajdena, preneo je CNN.

U neke od sumnjivih transakcija vezanih za poslovanje u Kini, a za koje se sumnjiči sin novoizabranog američkog predsednika, uključeni su i ljudi za koje FBI veruje da su obaveštajno interesantne osobe.

KOMENTARI2 komentara

  1. šiško says:

    Tata mu je slon. Mama mu je slon. I brat mu je slon. Šta je onda on?

  2. Kosovac says:

    Sada, kada su završeni predsednički izbori, bilo bi fer da sud donese oslobađajuću presudu za Hantera Bajdena. Da bude sve u skladu sa pravnim tekovinama Evropske Unije. Naravno da sve bude i u skladu sa pravnim tekovinama Amerike, kolevke demokratije. ……………Zato su mangupi i ponovo otvorili proces, Znate, ako je otac lopov, ne mora da znači da je i sin lopov. ……………Predlažem da Šipe i ovom drugom sinu Bajdena naprave neki lep spomenik. Tamo negde pored Klintona. I Klintonu je spomenik podignut za života, pa može i Hanteru, ne li?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *