ПРЕВИШЕ СЛУЧАЈНОСТИ – Ротшилди месец дана пре масакра купили и „Liberation” и „Charlie Hebdo“

PREVIŠE SLUČAJNOSTI – Rotšildi mesec dana pre masakra kupili i „Liberation” i „Charlie Hebdo“

24 januara 2015

cr_c_123Zataškana je – objavio je hrvatski portal croactive.net -istina o vlasnicima pariskog satiričnog nedeljnika „Charile Hebdoa” koji je nakon masakra vlastitih novinara itekako profitirao.

Samo mesec dana pre masakra – vlasnici „Charlie Hebdo” su postali Rotčildi koje hrvatski portal naziva „mračnom iluminatskom obitelji, jednom od onih koje gospodare svijetom”.

Prema pisanju holandskog ekonomskog magazina „Quote”, vlasništvo nad Charlie Hebdo” otkupila je bankarska porodica Rotčild i to nakon podužeg većanja jer svi članovi ovog misteriozno – uticajnog klana navodno nisu bili za to.

„Najviše se tome opirao moj ujak Baron Eduard de Rotčild” rekao je „Quote” jedan od mlađeg naraštaja u bankarskoj porodici Philippe de Rothschild koji je smatrao je da ona ne bi trebalo da se politički angažuje u novinarstvu.

Rotčildi su krajem prošle godine (samo mesec dana pre masakra) postali većinski vlasnici i francuskih dnevnog lista „Liberation” koji je saizdavač i „Charlie Hebdo”.

„Charlie Hebdo” je uoči te kupovine (prodaje) bio pred bankrotom s tiražom od oko 60 tisuća primeraka dok je nakon masakra tiraž povećao na neverovatnih 20 miliona primeraka.

Rotčildi su jedna od najstarijih masonskih loza sveta. Smatra se da su iscenirali i finansirali sve ratove prošlosti i da su poznati po svom satanističkom pogledu na svet.

Ukazujući na ovo, hrvatski portal piše: „Ne možemo se oteti dojmu da je masakar u Parizu, uz ostale globalističke planove, uspostave novog svjetskog poretka, te brutalne zarade na ovom časopisu, masakar poslužio i kao jedna vrsta ritualnog žrtvovanja. Za Rotčilde se vežu mnoge misterije, a postoji teorija da gdje god dođu Rotčildi uskoro padne i neka krvna žrtva. Zar može biti slučajno da se masakar dogodio nakon samo mjesec dana nakon preuzimanja ovog lista? Sumnjamo”.

Porodica Rotčild je masonska porodiva koja tvrdi da su njeni pripadnici Jevreji. Ali, oni nisu Jevreji već je neoboriva činjenica da su Hazari.

Oni su se – podseća hrvatski portal – pod vodstvom kralja 740. godine prešli na judaizam zbog čega i dan danas tvrde da su Jevrejii.

Rotčildi su najbogatija krvna loza danas u svetu i predvode Ashkenazi Jevreje.

Oni su svoju poziciju – naglašavaju Hrvati – izgradili preko laži, manipulacija, ubistava i politike ‘zavadi pa vladaj’.

Njihova loza je ugrađena u kraljevske porodice u Evropi, a takođe i u sledeće porodice: Astor, Bundu, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Morgan, Oppenheimer,Rockefeller, Sassoon, Schiff, Taft, i Van Duun.

Zna se da Rotčildi ne dopuštaju svojoj deci da se žene ili udaju za nekog ko nije „njihove” krvi. Dakle, uvek i baš uvek sve se događa unutar same porodice Rothschild.

Oni drže većinu kapitala sveta u svojim rukama preko vlastite banke, ali i upravljaju svetskim moćnicima preko svojih tajnih fondacija i organizacija.

Infiltrirali su se u Evropu, a pokrovitelji poslovanja su im bili Austrija i Britanija čime su došli do samog vrha.

Mayer Amschel Rotčild je uzdigao porodicu i njegova strategija bila je jednostavna – zadržavanje posla i diskrecije, kao i opsega poslovanja unutar porodice.

Rotčildi su predvodnici masonerije na celoj planeti pa su tako iz sene uključeni baš u sva svetska zbivanja i naravno stvaranje determinisanog haosa, što napad na „Charlie Hebdo” u svojoj biti i jeste.

Iscenirana predstava za mase, stvaranje haosa, sukob civilizacija i ubistvo vere, početak rata i uspostava novog poretka, sve je to baš u stilu masonske porodice Rotčild…

(Fakti.org)

KOMENTARIJedan komentar

  1. nedo says:

    Oni su se – podseća hrvatski portal – pod vodstvom kralja 740. godine prešli na judaizam zbog čega i dan danas tvrde da su Jevreji. Hrvati to je bilo davno u VIII veku kad su Rotcildi presli u jeduizam! A gle ovo: vecina hrvata su bili srbi koji su primili katolicanstvo neki svojevoljno a neki silom a od pocetka XX veka je praksa da se srbi katolici izjasnjavaju kao hrvati! Zasto, otpadnici vere i naroda ne pisete malo o tome sto bi svako na Balkanu odlicno razumeo! Ako se dokaze da nije istina ovo sto sam napisao spreman sam zivot poloziti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *