Приликом напада на руску војну базу у Сирији, „ПАНЦИР“ ОБОРИО 27 РАКЕТА

Prilikom napada na rusku vojnu bazu u Siriji, „PANCIR“ OBORIO 27 RAKETA

7 maja 2019

„Pancir-M“ i „Tor-M1“ su tokom napada militanata na Hmejmim oborile 27 granata, nijedna nije pogodila bazu, saopštio je Centar za mirenje zaraćenih snaga Rusije.

„Ruski protivvazdušni kompleks „Pancir-M“ i „Tor-M1“ oborili su 27 raketa, nijedna granata nije pala na teritoriju baze. U isto vreme militanti su granatirali grad Džebla, devet granata su eksplodirale na ulicama grada i u njegovoj okolini“, navodi se u saopštenju.Juče je saopšteno da su militanti dva puta granatirali rusku avio-bazu Hmejmim u Siriji, nije bilo žrtava.

Pozicije odakle su teroristi gađali rusku bazu nalazile su se unutar Idlibske zone deeskalacije. One su otkrivene i uništene ruskom avijacijom i artiljerijom sirijskih vladinih snaga.

(Sputnjik)

KOMENTARI4 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Aha, sad nema antiruskih botova, ne sviđa im se ovo da je Pancir koji nam stuižu ovako efikasan, više vole da pričaju o onom koga su uništili u SIriji a ne govore da bi SVAKI pvo bio uništen ako je neprijatelj koristio brojčanu nadmoć kakva je tom prilikom bila.

  • Rafmanjinov says:

   Haha,oni su sad na aparatima.

  • Miraš says:

   U pravu ste. Nema ih. Ne čuju se botovski "junaci".

 2. Budi Bog s nama says:

  Ko pukne na Rusiju i Siriju ima da ga nema. Stručno kažu da je "neutralisan" sveden na nivo atoma i prašinu ove vaseljene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *