ПРИНЦ ХАРИ ДОЖИВЕО НЕРВНИ СЛОМ!?

PRINC HARI DOŽIVEO NERVNI SLOM!?

20 maja 2020

Prema pisanju stranih medija, britanski princ Hari doživio je nervni slom i hitno je prevezen u psihijatrijsku kliniku.

Princu Hariju se, piše magazin „Gloub“, stanje pogoršavalo godinama, pogotovo nakon što je proveo 10 godina služeći u vojsci, a „kap koja je prelila čašu“ bila je odvajanje od kraljevske porodice i vrlo težak potez koji je doneo kako bi zaštitio suprugu Megan od britanske javnosti i medija koji joj nisu bili naklonjeni.I sam je u jednom trenu priznao kako ne želi da se njegovoj supruzi desi ono što se dogodilo njegovoj majci, prenosi „Blic“.

„Hari je sam priznao da ne može da veruje koliko mu se život promenio i izokrenuo naglavačke. Megan ga je prisilila da odbaci svoju porodicu, prijatelje kako bi ona mogla da sledi svoj san da postane holivudska glumica — ali to se pretvorilo u njegovu najgoru noćnu moru“, rekao je izvor, prenosi hrvatski „Stori“.

Dodao je kako se princ Hari oseća izgubljeno i usamljeno, jer u Los Anđelesu nema prijatelje.

„Jedini ljudi koje vide su zvezde sa A liste, sa kojima se Megan sprijateljila kako bi pokrenula svoju karijeru i postala superzvezda“, rekao je i opisao kako je došlo do Harijevog nervnog sloma.

„Princ i Megan su se svađali oko toga kako će izgledati njihov život u SAD kad se završe mere karantina, što ga je dovelo do tačke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za lečenje mentalnih bolesti. Čuo sam da boluje od PTSP-a, koji je prouzrokovala smrt njegove majke, a sadašnja situacija i trauma zbog odvajanja od kraljevske porodice mu je to pogoršala“, rekao je izvor.

KOMENTARI5 komentara

 1. garo says:

  Da li to bog placa kraljici za svu dobrobit sto je pocinila po svetu.

 2. da da says:

  Šta se uopšte petlja sa čamugama

 3. persida says:

  Hari, iskompleksirana budala. A mali Arci belji od snega, dete je usvojeno, nema sanse da crnkinja rodi dete belo ko sneg.

 4. M says:

  Imao je mogućnosti izbora,ali nije slušao pametnije od sebe,a kad je trebao slušati,jer sam nije znao!

 5. test01 says:

  Ne palite se na gluposti... Proverene fore skretanja paznje sa mnogo krupnijih dogadjaja. Hajde sto se britanci pale ali sta Balkan ima sa njima (sve emocije su mi negativne zbog njihovog dobrocinstva, od Srbije do Indije).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *