ПРИНЦ ЈЕ ПРEВИШЕ ЗНАО, ЗАТО ЈЕ УБИЈЕН: Причао је о кемтрејлсима, Новом светском поретку и депопулацији (ВИДЕО)

PRINC JE PREVIŠE ZNAO, ZATO JE UBIJEN: Pričao je o kemtrejlsima, Novom svetskom poretku i depopulaciji (VIDEO)

2 juna 2016

Prince2Ubili ga vakcinom?

Nakon što je legendarni Princ pronađen mrtav u najmanju ruku u sumnjivim okolnostima teorije su se samo rasplamsale.

Prvo se navodilo da je umro od posledica teškog oblika ‘gripa’, a te teorije prihvatili su se i mnogi promoteri vakcinisanja, koji su ovu smrt iskoristili kako bi ljudima u Americi uspeli da dokažu da se MORAJU VAKCINISATI PROTIV GRIPA.

Čim se smrt legendarnog muzičara koristi za promociju vakcinisanja, postaje jasno da je smrt i više nego sumnjiva. Pogotovo jer mediji navode da je Princ, koji je navodno nekoliko dana pre smrti završio u bolnici zbog gripa, dobio inekciju pa je otišao kući.

Da li je dobio vakcinu pa preminuo nekoliko dana posle?

To je pitanje koje u ovom trenutku svi postavljaju s obzirom na to da vakcina protiv gripa takođe sadrži toksičnu živu. Nakon što se ova teorija rasplamsala, pojavljuje se nova (tako tipična za zvezdane smrti). Princ se predozirao? Da li je ova teorija samo spin koji mora maknuti mrlju s vakcina?

Ali, ono što jako zanimljivo u celoj priči je to da mnogi smatraju da je Princ ubijen jer je previše znao.

Naime on je još 1976. javno govorio o sumnjivim tragovima koji su se pojavili na nebu i uzbunili njegov komšiluk. Nazvao je to fenomenom kemtrejlsa, a neki nezavisni američki portali tvrde i da je Princ otvoreno govorio o ‘kontroli uma’ zbog čega je smetao mnogima. Takođe, govorio je o depopulaciji kao i o Novom svetskom poretku. Po našem mišljenju, možda malo previše kada su ‘poznati’ u pitanju…

(priredio Intermagazin)

KOMENTARI6 komentara

 1. Permanentne slike says:

  Uh, hebga! A ko je taj pa sad? Nataknem na pravoslavni sve one koji nasedaju na arlaukatorske heroje današnjice, tipa Karleuša, Ceca, Radoš, Bruce li, Elvis...i ostala drogirana, veštačko usnata, silikonski sisata, pedofilska i zalutala čudovišta.Ne čudi me što zapad to promoviše, jer njihovi pravi heroji su najobičniji zločinci sa ispranim mozgovima i povezom preko očiju,koji nemilosrdno ubijaju ljude širom planete, pa ih sakrivaju od javnosti ko sifilistične izrasline, ali zašto je svet prihvatio ove nove "heroje" to mi nikako ne ide u glavu? Recimo, kako to da Srbi slave takve isprazne likove, pa onda slave tamo neke "slavne" janičare", pa slave ulazak u NATO...ali o herojima Srbije se ne piše.

 2. N. says:

  Baš sam pravdoljubiv, inteligentan, plemenit i dalekovid, prava pravoslavna duša. Malo sam doduše i zaostao, neupućen u materiju, prost i nagao. Ali kad se sve sabere, superioran u odnosu na truli Zapad.

 3. filip says:

  Ovo su gluposti, jer o tim svim stvarima jano govori ceo svet, cak i u americi. Prestanite sa takvim naslovima, on je umro od side.

 4. padre says:

  Kad čete vi da postanete novine?Ovo je stvarno tako glup članak, da čak u birtiji posle pola noće nebi čuo takve gluposti!Zar vi "novinari" stvarno nemate osnovno obrazovanje?

 5. bejbi says:

  otiso je isto ko i BRUSLI ko zna zna

 6. Don says:

  Sta je znao?Znao je da svira i peva.Jaka stvar da se na internet,,Zaist gaist"ili ,,Duh vremena"pa cete znati i vise nego on:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *