ПРИПАДНИЦИ 63. ПАДОБРАНСКЕ БРИГАДЕ УПОЗОРИЛИ ЦРНОГОРСКУ ВОЈСКУ: Не играјте се са нашим гробовима!

PRIPADNICI 63. PADOBRANSKE BRIGADE UPOZORILI CRNOGORSKU VOJSKU: Ne igrajte se sa našim grobovima!

3 marta 2018

Veterani 63. padobranske brigade u Crnoj Gori osudili su slanje dva oficira Vojske Crne Gore u NATO misiju na Kosovu i Metohiji.

„Osuđujemo još jedan u nizu izdajničkih poteza državolikog NATO provizorijuma, kojim upravljaju sluge Zapada. Reagujući na odluku da se dva oficira Vojske Crne Gore upute na Kosovo i Metohiju, pozivamo sve iole svjesne pripadnike te Vojske da ne brukaju svoje časne prethodnike i pretke koji su branili i čuvali obraz i svetinju crnogorskog oružja i uniforme!

Molimo i druga udruženja ratnika i vojnika da se oglase povodom ovog sramnog čina Vlade u Crnoj Gori.

Pozivamo i ta dva naša brata, ako istinske oficirske časti imaju da odbiju ovo izdajničko naređenje okupirane NATO državice“, ističe se u saopštenju Veterana 63. padobranske brigade u Crnoj Gori koje je potpisao predsjednik udruženja sveštenik Miajlo Backović.

Ne igrajte se sa grobovima naše braće i svetinjom njihove žrtve

„Opominjemo odnarođenu vlast da se ne igraju sa grobovima naše braće i svetinjom njihove žrtve, Metohija do Bijelog Drima bila je i ostala crnogorska, vaše igre takozvanog ‘razgraničavanja’i drugi izdajnički potezi, na štetu teritorijalnog integriteta naše zemlje neće proći bez reakcije!“, kazao je Backović i istakao:

„Dati Čakor,kao što ste dali Prevlaku prema Hrvatskoj su u najmanju ruku katastrofalni strateški potezi nekog ko sebe naziva Vladom!?

Nije to vaša ‘prćija’ pa da je poklanjate, svaki pedalj ove zemlje plaćen je krvlju naše braće, ne igrajte se!!!“

(In4s.net)

KOMENTARI4 komentara

 1. Torbeš vom Kvislingland says:

  Velesova knjiga:... Tamo gde je pala krv mojih predakghatamo je i moja zemlja.Montenigersi nijesu čitali, a no još ima Crnogoraca.

 2. harry neron says:

  Šta ima da profesionbalni vojnik da razmišlja kde če da ide a oficiri su profesionalni vojnici, njegov posao je da ide tamo kde ga šalje nalogodavac i da ispuni dati zadatak bez ikakvih razmišljanja jer nije vojnik plačen da razmišlja o moralu nego da fizičko izvodi zadatke pa bilo kakvi več to bili.

  • Veles says:

   "profesionalne vojske" služe za genocide, uništenja naroda i država. Oni ne dobijaju ratove već rodoljubi i narodna vojska, koja ima srce, moral, čast i dostojanstvo. Fant Kiborg,jas pa ne vem kaj zboriš!

 3. Maximus says:

  Gluposti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *