ПРИПРЕМАЈУ ТЕРЕН ДА СРУШЕ ДОДИКА: У Бањалуку стижу…

PRIPREMAJU TEREN DA SRUŠE DODIKA: U Banjaluku stižu…

23 septembra 2018

Glavni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, Želimir Lepir, u ponedeljak 24. septembra sastaće se sa delegacijom američke administacije, gde će biti reči o novonatsaloj situaciji vezanoj za istragu o ubistvu mladog Banjalučanina Davida Dragičevića, potvrdio nam nam je advokat Dušan Tomić, šef međunarodnog advokatskog tima za istragu o tog zločina.

Upitan zašto dolaze predstavnici administreacije SAD, Tomić misli da je to vezano za ulogu FBI, „koja je bila uključena na početku istrage, po pozivu ministra policije RS“.

Tomić kaže ga je, lično, još u petak pozvao glavni tužilac, Lepir, da prisustvuje tom sastanku, ali kaže da je odlučio da ne ide.

– Stav je međunarodnog tima da se ne meša u razgovore tog tipa. Tužilac će nas obavestiti o zaključcima tog susreta. Međunarodni tim advokata je u petak dostavio zaključke glavnom tužiocu i čekamo njihov stav. O zaključcima nećemo da govorimo, dok OJT u Banjaluci o njima ne zauzme stav – kaže Tomić.

KOMENTARI2 komentara

  1. Vesko says:

    Zabraniti dolazak americkih sluzbenika u RS sve dok oni ne ukinu zabrane nasim legitimnim predstavnicima i prestanu da se mijesaju u nasu unutrasnju politiku i izbore! MOMENTALNO.

  2. Goran says:

    Tako je Vesko!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *