ПРИПРЕМИТЕ СЕ ЗА ОДЛАЗАК У ПАКАО! Кина упутила језиво упозорење САД-у

PRIPREMITE SE ZA ODLAZAK U PAKAO! Kina uputila jezivo upozorenje SAD-u

28 juna 2024

Sjedinjene Države, koje obećavaju Kini „pakao bez posade“ u slučaju operacije kineskih trupa na Tajvanu, trebale bi same da se pripreme za slanje u pakao. Ovo je izjavio zvanični predstavnik Ministarstva odbrane NR Kine Vu Ćian, prenosi TASS.

„Oni koji viču da će tuđe domove pretvoriti u pakao, treba da se pripreme da sami odu u pakao“, rekao je portparol Ministarstva odbrane.Vu Ćian je dodao, da neki američki političari „neće stati na pretvaranju Tajvanskog moreuza u pakao na zemlji“ kako bi obuzdali Kinu. Prema njegovim rečima, pristalice nezavisnosti Sjedinjenih Država i Tajvana suočiće se sa sudbinom „napuštene šahovske figure“.

Predstavnik resora je naglasio, da ostrvo „pripada Kini i Kina neće tolerisati cepanje“.

Šef američke indo-pacifičke komande admiral Semjuel Paparo je 10. juna rekao da će Sjedinjene Države pretvoriti Tajvanski moreuz u „pakao bez posade” uz pomoć hiljada bespilotnih brodova ako kineske trupe započnu operaciju na ostrvo.

Zvanični predstavnik Kancelarije za poslove Tajvana pri Državnom savetu Narodne Republike Kine, Zhu Fenglian, optužio je 26. juna Sjedinjene Države da pokušavaju da zapale „ratnu vatru“ u Tajvanskom moreuzu.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. michael pan says:

    Tako je, zmajevi podrzavam vas.

  2. Protokoli hrvackih ludaka says:

    Podrška Kini, tajvan je kineski.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *