ПРИШТИНА ДОБИЛА ДОЗВОЛУ ОД ЦИА-е: Спрема се замка за Србију! ЗАПАД ОПЕТ УДАРА НА СРБЕ

PRIŠTINA DOBILA DOZVOLU OD CIA-e: Sprema se zamka za Srbiju! ZAPAD OPET UDARA NA SRBE

5 januara 2019

SPECIJALNO tužilaštvo Kosova donelo je odluku o proširenju istrage o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP, Olivera Ivanovića nakon informacija koje je dobilo od jedne strane obaveštajne agencije.

Specijalni tužilac Sulj Hodža izjavio je da će se izveštaj i slike koje su dobijene biti deo istrage ubistva Ivanovića, prenosi RTK.„Mi ćemo raditi sa istražiocima i ove slike i imena će biti deo predmeta“, kazao je Sulja.

Pet osoba su deo izveštaja jedne strane obaveštajne agencije koji govori o ubistvu Olivera Ivanovića.

U izveštaju se ističe da se grupa koja je ubila Ivanovića sastojala od „pet osoba koje su povezane sa Voždovačkim klanom i koje su angažovale srpske tajne službe“.

Policija Kosova sa svoje strane – tvrdi se – u saradnji sa pravosudnim organima preduzima sve potrebne istražne radnje.

U izveštaju strane obaveštajne agencije se ističe da je Milan Radoičić dao naloge za brisanje nekih tragova i činjenica.

„Ekipa je bila smeštena u hotelu Octan u Lešku i tu je boravila mesec dana pre ubistva (Ivanovića). Tokom ovog perioda članovi grupe su često odlazili u Mitrovicu. Viđeni su u belom rendž roveru i čak su u Zvečanu zaustavljeni od strane policije zbog prekoračenja brzine. Vozilo je pripadalo braći Vulović i bilo je beogradskih registarskih tablica BG -788-GN“, navodi se u izveštaju.

Od ekipe koja ga je zaustavila je zatraženo da izbriše sve podatke o slučaju, kako je i postupljeno, kaže se u izveštaju.

Nakon ubistva Ivanovića .16. januara 2018. godine grupa se, prema izveštaju podelila u dve grupe. Prva je poletela sa beogradskog, a druga sa prištinskog aerodroma.

Njihova destinacija u naredna dve meseca je bio Tajland.

U grupi koja je poletela iz Beograda su bili Joca i Bojana, dok je preko prištinskog aerodroma otišao Peđa ili Predrag.

Predrag ili Peđa je, prema izveštaju, lice koje je ubilo policajca u Srbiji ali je na intervenciju BIA oslobođeno zatvora. Peđa se razveo od supruge Irene Dragojević.

Sa prištinskog aerodroma su otišli i Miloš i Barbara Segetin.

Sve troškove boravka ekipe u motelu Octan u Lešku je preuzeo Srđan Vulović pod nadimkom Gene. On je posle ubistva Ivanovića imao zdravstvenih problema i bio je smešten u bolnici.

Povodom ubistva Olivera Ivanovića, Policija Kosova je 23. novembra uhapsila Nedeljka Spasojevića, Marka Rosića i Dragišu Markovića koju su u pritvoru i osumnjičeni za krivično delo teškog ubistva i otkrivanja službene tajne.

U vezi sa ubistvom Ivanovića Policija Kosova je izdala poternicu i za potpredsednikom Srpske liste Milanom Radoičićem.

(Beta)

Hodža se uvija k`o trbušna plesačica

VEROVATNO po nalogu, Sulj Hodža je demantovao da je Specijalno tužilaštvo Kosova donelo odluku o proširenju istrage ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića na osnovu izveštaja jedne strane službe, objavio je Insajder.

On je za Insajder potvrdio, međutim, da je tužilaštvo dobilo određene informacije, ali ne od jedne strane obaveštajne službe kako su preneli mediji, već od portala Arbresh.info.

„Tačno je da smo dobili informacije, radim sa istraživačima na proveri. Tužilaštvo još nije donelo odluku o proširenju istrage, jer za sada nemamo dovoljno dokaza“, rekao je Hodža.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Pravda says:

    Taj kriminalac radijcic je osumnjiceni broj jedan, a gdje ima dima ima i vatre. Nasilnici su to veliki, a oni koji sjede i podrzavaju onog celavog koljaca hardinaja zar treba reci o njima ista vise. Taj smrad i nesoj je uzjasio za vrat postenom srbskom narodu na KiM i sprovode veleizdajnicku politiku njihovog pizdousnog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *