ПРИШТИНА ЗАНЕМЕЛА: Шта се то дешава у Немачкој?

PRIŠTINA ZANEMELA: Šta se to dešava u Nemačkoj?

15 oktobra 2019

Šef spoljnopotickog odbora Alternative za Nemačku AFN u Bundestagu Armin Paulus Hampel izjavio je večeras u Beogradu da je ponosan na vlasti u Srbiji koje su uspela da čak 13 država povuče priznanje protiv zakonite nezavisnosti Kosova, ali i na činjenicu da su danas uz Srbiju i nobelovci.

– Ostajemo kao stranka i poslanička grupa u Bundestagu pri stavu da je nezavisnost Kosova protivzakonita kao i NATO intervencija – rekao je Hampel nakon razgovora sa potpredsednikom Srpske napredne stranke i direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem.Hampel, koji je savezni poslanik, izrazio je zadovoljstvo što Srbija danas ima brojne prijatelje.

– Srbija je imala više neprijatelja nego prijatelja, a danas su među prijateljima ne samo mi kao stranka već i nobelovci – rekao je Hampel i dodao da je budućnost Srbije u dobrim rukama i da je garantovana novim snagama.

Đurić je Hampelu i njegovim kolegama zahvalio na podršci po pitanju suvereniteta i brige zbog teškog položaja srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve na Kosovu i Metohiji kao i na principijelnom zalaganju za poštovanje teritorijalne celovitosti međunarodno priznatih zemalja.

– Srbija je zainteresovana za dijalog i unapređenje odnosa sa Nemačkom na sivm poljima, političkom, stranačkom, ekonomskom – rekao je Đurić.

Srpski narod na KiM gleda kao na svetinju, a SNS posvećuje dodatnu pažnju opstanku srpskog naroda i zato je svaka podrška koja dolazi iz sveta i iz ovako moćne države kao što je Nemačka važna, za Srbiju i srpski narod, rekao je Đurić.

– Važno nam je da se iz Nemačke čuje drugačiji glas – rekao je Đurić i dodao da je siguran da je današnji dijalog uvod u produbljivanje saradnje i zajedničko sagaledavanje prilika u ragionu i Evropi.

KOMENTARI11 komentara

 1. milorad2 says:

  kažem ja , odavno pričam,nemci nam nisu neprijatelji. Naš neprijatelj je duboka država USA i njihove filijale u NATO bloku.Mi imamo problem sa "obaveštajnom zajednicom" zaostalom na zapadu posle prekida hladnog rata, i sa bankarskom grupom iz USA i londona povodom kosovskih resursa, našli su se, i pali jedni drugima u zagrljaj:)samo košta će ih i jugoslavija i srbija, koštaće ih bankrota i robije i potpunog sloma snova o svetskoj dominaciji ispod stola.Ta priča je GOTOVA.Zato su nas i trovali,iz osvete i besa. Oni su to shvatili 1999, kada se ruski ministar inost.poslova okrenuo nazad, na pola pola puta u ameriku.TADA im je bilo jasno da su Zas..li.

  • Doktor says:

   Sta pricas gluposti!

   • teoretičar says:

    Gospon Doktore, pa nemojte tako oštro. Bar vi znate da se to svakom može dogoditi.

   • Istina says:

    Nisu to gluposti, to je realnost, znaju oni šta je problem i gde su ga stvorili, napadali i ubijali su istinu, sada jim se sve vrača, polako a postepeno, košta USA i NATO uranijum i plutonijum, koji su bacali na SRJ i Srbiju, košta kreiranje laži, košta lobiranje, koštaju posledice, koštaju sankcije, koštaju migracije i migranti, košta laž, sve košta... Sve je na prodaju, prodali su istinu, prodali su Evropu, prodali su Jugoslaviju i Srbiju, prodali su ono malo što je držalo nijansu boje, prodali su boga i oružja, droge i omladine, organa i časti, sve su prodali i takvi prodati će bogu pred istinu, takvi će srušiti ono malo časti što je nemaju i uništiti dostojanstvo. Dolazi jim istina, nemogu je zaustaviti, dolazi jim sve što su krili i sakrivili... kako dokazati da nisi kriv kad si razselio, prodao, uništio, varao, krao, ubijao, kako da dokaže da nisu krivi? Dolazi jim na naplatu, polako, sigurno, bumarang je krenuo da okreće drugi pravac...

  • teoretičar says:

   Ministar se dva puta okrenuo. Prvi put radi reklame a drugi put da bi nastavio put u Ameriku.

  • padre says:

   Nemci nama nisu ništa!

  • Za Srbiju says:

   Možda si na nekom dopu ili se najeo ludih gljiva. Šta je glas jednog čoveka, naspram miliona pobijenih Srba, zahvaljujući Nemačkoj? U svim ratovima do danas. Što se tiče naše južne pokrajine, prvi instruktori UČK- nemci, prvo naoružanje UČK -iz Nemačke, među prvima priznanje tzv.Kosova- Nemačka, Crveni tepih za Tačija - Nemačka, nema odstupanja od priznanja- Nemačka.

   • Za Srbiju says:

    Ovo je odgovor na "says".

    • teoretičar says:

     Šališ se? Pa ja sve pregledao i svi su "says". Ipak mislim da si ti mislio na milorada2. Onaj prvi komentar. I mene je njegov komentar iznenadio.

  • Kosovac says:

   Nemci nama nisu ništa.

 2. Beli Orao says:

  Iza svega stoji prvo lični interesi tako i njemački , samo ne vidi se dobro tj. nije dovoljno prozirno ili transparentno ali i to će doći!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *