ПРИШТИНСКИ ЛОБИСТА вређао ГРЕНЕЛА

PRIŠTINSKI LOBISTA vređao GRENELA

8 marta 2021

Američki analitičar Danijel Server izjavio je da smatra da predstavništvo Prištine u Izraelu ne bi trebalo da bude otvoreno u Jerusalimu.

Server, inače albanski lobista, rekao je za TV Dukađini, da je to njegov lični stav i naveo da je glavno priznanje Izraela, jer „to nešto vredi“, prenosi portal Ekonomija onlajn.

Govoreći o izaslaniku bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Ričarda Grenela, rekao je da je on uticao na rušenje vlade Aljbina Kurtija prošle godine i nazvao ga „budalom“.

„Grenel ne voli Kurtija, jer je insistirao na reciprocitetu u odnosima sa Srbijom, mada je pokazao i određenu fleksibilnost u pogledu carina. Grenel je budala. Naporno je radio na uklanjanju Kurtija sa mesta premijera prošli put. Ipak, to je pomoglo Kurtiju da ostvari veliku pobedu“, rekao je Server.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad 5 says:

    napad na jugoslaviju i srbiju je klasičan poljačkaški pohod, sad je vidljivo da je SVE to uradjeno zbog kosova kao primarne mete.Zato i dalje mrmljaju PRIZNAJTE,PRIZNAJTE, PRIZNAJTE...Oni dobro znaju u kakvom razbojničkom i hajdučkom leglu hoće da vade tone i tone zlata i srebra i ako nemaju FORMALAN način da upletu kao vojno obezbedjenje svoje matične države oni će biti živi pojedeni čim završe te rudnike.A rudnici su duboki kao u j.africi,to je jako skupo i dugo traje dok se naprave i počnu da izbacuju profit, i ako nemaju direktnu VOJNU zaštitu biće opljačkani, jer teško da će neko na balkanu da gleda mirno kako nemci i englezi odvoze puna kolica zlata:)Ma ima SVI da im skočimo na grbaču za te pare i zato im je poterbna JAKA armija tamo STALNO stacionirana radi obezbedjenje te investicije i profita,a bez priznanja ne postoji nikakav mogući formalni razlog da se u parlamentu recimo engleske, progura vojna baza na kosovu, jer amerikanci nisu u ovoj priči,oni su plaćeni iz londona da odrade prljav posao ali pravi "vlasnici" kosovskog zlata su banakarski karteli iz londona i posredno iz nemačke (koja je odabrana da bude"podizvodjač") ne iz amerike.I eto nama veselja a i njima, jer im se ne isplati da plaćaju amerikance za "zaštitu" a pitanje je i dokle bi to moglo, jer kao što sam napomenuo to je DUGOROČAN PROJEKAT.NEMA nijednog drugog razloga za napad na srbiju i kosovo sem tog zlata nemanjića,realno da nije bil otog pljačkaškog poduhvata mi bi odavno bili u EU i NATO i sve laži o tome kako oni imaju neke političke ili bezbednosne probleme sa srbijom su jednostavno laži,oni bre oće naše pare,našu imovinu i poludeli su od razmišljanja KAKO to da OTMU a da izgleda leglano,jer ko zna kakave ideje kinezima recimo mogu da padnu u vezi tog zlata:)P.S naročito su ŠIZNULI kaa je vučić pozvao kinbeze ,i tako to , maliogni uticaji itd ..:)Mislim da bi smo trebali da iznajmimo kosovo kinezima na 100 god. i da skinemo tu bandu iz londona sa grbače pa neka se oni sa kinezima dogovore KOLIKI je NJIHOV DEO:)MISLIM da je TO ono čega se ONI najviše PLAŠE , vojne baze potentne sile u srbiji, i iznajmljeno kosovo , ode mast u propast onda za "investiore" iz nemačke i londona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *