ПРИВЛАЧЕ НЕСРЕЋУ И НЕГАТИВНУ ЕНЕРГИЈУ: Ове три ствари одмах избаците из куће

PRIVLAČE NESREĆU I NEGATIVNU ENERGIJU: Ove tri stvari odmah izbacite iz kuće

23 oktobra 2017

Prema feng šui filozofiji pojedine stvari u našem domu mogu da dozivaju negativnu energiju i blokiraju pozitivnu. Upravo zbog toga potrebno je što pre osloboditi se takvih predmeta.

1. SUVO CVEĆE

Budući da biljke simbolizuju rast i napredak, osušeno cveće ili uvele biljke prema feng šui tradiciji treba odmah da izbacite iz doma. Staro i uvelo cveće predstavlja stagniranje i ne dopušta napredak u bilo kojem smeru. Zato se odmah rešite starog buketića koji brižljivo čuvate i odaberite novi koji će osvežiti vaš prostor.

2. SLOMLJENI PREDMETI

Prema filozofiji feng šuija, slomljeni i nefunkcionalni predmeti vremenom se na negativan način manifestuju u vašem životu. Mnogo je bolje da prostor bude prazan nego da u domu držite slomljene i nefunkcionalne predmete, smatraju stručnjaci za feng šui.

3. NEŽELJENI POKLONI

Uprkos pozitivnim namerama, mnogi ljudi su sigurno barem jedanput u životu dobili poklon koji nisu želeli. Iako možete da cenite gest, držanje neželjenog predmeta utiče na vaš mir i sreću. Dopustite sebi i poklonite drugoj osobi takve predmete.

(sputniknews.com)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Pero Joksimovic says:

    Feng šui filozofija!?! Jesmo li mi išta znali i bez te fengf šui filozofije za koju prvi put čujem?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *