ПРИЗИВА ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ: Џон Мекејн позива на обарање руских авиона у Сирији

PRIZIVA TREĆI SVETSKI RAT: Džon Mekejn poziva na obaranje ruskih aviona u Siriji

8 oktobra 2015

john-mccain-syria-rebels-terroristsAmerički republikanski političar, predsednik vojnog komiteta američkog Senata, Džon Mekejn neočekivano je progovorio o vojnim udarima Rusije u Siriji.

Senator je ponudio militanatima terorističke grupe „Islamska država“ protivavionsko oružje kako bi mogli da obaraju ruske avione ruske. Ovo su saopštili američki mediji, pozivajući se na „Foks njuz“.

U intervjuu koji je dao Mekejn, novinar je pitao kako uključiti politiku radi uništavanja ruskih aviona. Na pitanje senator je rekao: „Volio bih da bude tako, kao što smo uradili u Avganistanu pre mnogo godina kada su naši momci bili u stanju da obore ruske avione.“

Džon Mekejn, prema novinaru „Ej-bi-si njuza“ Aleksandru Markvardu, ima veliko iskustvo i veze sa teroristima u Siriji. „Postoje stalne glasine da Mekejn ima direktnu veze sa „islamskom državom“ .

Pomoćnik sekretara za štampu Džona Mekejna odbio da komentariše reči svog šefa.

(Vostok)

KOMENTARI11 komentara

 1. Branko Samac says:

  Ovaj američki klaun misli da ako su izgubili rat od afganistanaca da rat sa Rusima sigurno dobiva.

 2. Markoni says:

  Ma on je pshiopata.

 3. darko says:

  Ne mogu oni pogoditi ruske avione ni f-22 avionom da sad dodje u sirju kamoli stingerom vitebsk novi sistem i ometaci stingereodbacuju kao i antigravitacijska zraka koja odbaci raketu daleko od aviona niti rusi lete na tim visina

 4. Dann says:

  Bog je s Pravdom i Putinom,à papa je uz bandite muslimanske Mnogu samo da nam popuse peso film Vatikanski. *izda li vam materina degenerici !

 5. miroslav says:

  Ocekivano.Jevrejin.Usi duze od nosa.Tako se prepoznaju.Ima ih u svakoj vladi.

 6. vuk SAMOTNJAK says:

  MALI NOSATI UZURPATORI NE MOGU DA SE POMIRE SA CINJENICOM DA JE NJIHOVA MILENIJUMSKA DOMINACIJA ZASNOVANA NA LAZIMA I OBMANA PROSLA. NAPOKON, SE NASAO NEKO DA IH RASKRINKA, ODNOSNO, DA KAZE DA KO JE , USTARI NAJVECI KRVNIK COVECANSTVA. SADA BI OVAJ GUBITNIK DA OBARA RUSKE AVIONE. NIJE, NEGO. KUS, SMRADE!

 7. Batina says:

  Balega od covika.

 8. frka says:

  Meni je njega kao ljudskog bica zao,jer bilo ko da je proshao vijetnamsku torturu koju je zasluzio ne moze ostati normalan.Zalosno je sto mnogi komentatori psihicki bolesnom covjeku pridaju bilo kakav ozbiljan znacaj.

 9. marko says:

  Jadan ovaj mator,ima jos koji dan zivota pa bi naj radje unistijo cijeli svijet.ljubomoran da neko dalje zivi ma da ga ni bog ni alah ne zele ali sta, morat ce ga primit.To su prirodni zakoni, da mu bude sretan put bez povratka amen.

 10. Paštrović says:

  Ovo je evidentno govno od čovjeka, ali je ipak pošten igrač!? Kad mrzi, on otvoreno i beskompromisno mrzi, i baš ga je briga što će o njemu da misle Srbi, Rusi, njegovi Jenki protivnici. Lako mi je za njega, od takvoga se lako odbraniti. Frka mi je od onih koji su "miroljubivi"!

 11. MickoNY says:

  Ovaj covek je u sve losijem i losijem psihickom stanju, njemu je definitivno mesto u ludnici ...Nadasm se da i drugi iz vrha Americke drzave to uvidjaju....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *