ПРЉАВА ИГРА ПЕНТАГОНА: Путин има аутизам

PRLJAVA IGRA PENTAGONA: Putin ima autizam

6 februara 2015

Vladimir PutinVladimir Putin pati od Aspergerovog sindroma, tvrde stručnjaci istraživačkog instituta Pentagona.

Prema njihovoj poslednjoj studiji, kod ruskog predsednika “došlo je do poremećaja neurološkog razvoja u detinjstvu”, zbog čega danas ima dijagnozu Aspergerovog sindroma, piše Daily mail, a prenosi B92.

“Predsednik Putin ima autistični poremećaj koji utiče na sve njegove odluke”, tvrdi Brenda Konors, stručnjak za analizu šema kretanja u američkom Koledžu za pomorsko ratovanje u Njuportu.

Nakon što je proučavala Putinovo kretanje na javnim okupljanjima, ona je zaključila da “Putin ima neurološki poremećaj”.

Dve studije o Putinu sprovedene su u SAD: jedna 2008. i druga 2011. u okviru vojne strategije Pentagona.

U studiji se navode i citati dr Stivena Pordža, profesora psihijatrije na Univerzitetu u Severnoj Karolini, koji je izjavio da “Putin pati od jednog oblika autizma”, ali je kasnije dodao da ne bi mogao da garantuje da ruski lider pati od Aspergerovog sindroma.

Inače, taj sindrom spada u spektar autističnih poremećaja. Pogađa jednu od 200 osoba i češći je među muškarcima, nego među ženama. Osobe koje pate od Aspergera imaju teškoće u društvenoj interakciji, komunikaciji, mašti i kognitivnoj fleksibilnosti.

To se ispoljava, naročito kod muškaraca, nedostatkom empatije, nedovoljno razvijenom maštom, problemima u sklapanju prijateljstava i intenzivnom uživanju u specijalnim interesovanjima.

KOMENTARI3 komentara

  1. Apis says:

    Putin verovatno ima ukrivljen penis pa amerikancima razvaljuje usta kad mu puše. Ali tražili su dugo i sad moraju da mu popuše do kraja.

  2. Gojko says:

    Neka americki strucnjaci napisu od cega su patili Americki predsednici narocito Bus Klinton Nikson garavi Obama.

  3. Pingback: PUTINOV PORTPAROL O TVRDNJAMA PENTAGONA: Gluposti ne zavređuju pažnju - Balkanbreakingnews Balkanbreakingnews

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *