ПРЉАВА ПОСЛА: Израел помаже Саудијској Арабији у рату!

PRLJAVA POSLA: Izrael pomaže Saudijskoj Arabiji u ratu!

5 oktobra 2015

f556389527394111939e0de79d2872c0-620x330Citirajući jemenske medije – Shaharah.net, Yemen Portal, News Summary i druge, ali i svoje izvore iz saudijske oblasti Asir, agencija Al Alam otkriva da je Izrael uspostavio vazdušni most za pomoć Saudijskoj Arabiji u ratu protiv siromašnog Jemena.

Izraelski avion Boeing 747, koji je nosio oružje, rakete i drugu opremu, sleteo je u bazu u Kamis Mušaitu u oblasti Asir u Saudijskoj Arabiji. Izrael je odlučio da pomogne koaliciju u ratu protiv Jemena koju predvodi Rijad, tvrde izvori.

Prema izveštaju koji je, pozivajući se na lokalne izvore iz oblasti Asir na zapadu Saudijske Arabije, objavio Al-Alam, ta će oprema biti korišćena za podršku koalicionim avio snagama u različitim područjima Jemena.

Navodi se da je Izrael uspostavio „vazdušni most“ sa avio-bazom Kalid Bin Abdul Aziz u Kamis Mušaitu, te da želi podržati koaliciju Saudijske Arabije oružjem, municijom i projektilima.

Prema jemenskim izvorima, iako nepotvrđenim, osim saudijskih vojnika se u bazi u Kamis Mušaitu u Saudijskoj Arabiji nalaze i izraelski oficiri, a baza se nedavno našla pod vatrom jemenske vojske koja je na nju ispalila jedan balistički projektil Skud.

U to vreme su jemenske oružane snage objavile da je nekoliko oficira iz Saudijske Arabije, Sjedinjenih Država i Izraela stradalo u raketnom napadu na avio-bazu Kalid bin Abdul Aziz u Kamis Mušaitu, vest koju nisu potvrdili ni Rijad, ni Vašington, naravno, ni Tel Aviv.

V. P./Alter Mejnstrim Info

priređivač: Vaseljenska TV

KOMENTARI4 komentara

 1. deda mraz says:

  Jebati ce vam Putin mater jer vas je vec jednom javno upozorio da ce vas sravniti sa zemljom akoi dalje budete ove zivotinje podrzavali na terenu ali ne vredi jer vi i jude dve nakaze ne znate da stanete od vaseg nazadluka i primitivizma ali ovaj put ste najebali.Putin vam je na fin nacin dao priliku da se izvucete iz ovoga,ako ne onda se zna.Samo sto je naj crnje za nas ove nase vucibatine od politicara sve u Srbiji prodase nazadnim judama i arabirima.

 2. vladimir says:

  Zasto Hitler nije ostao jos malo da dokusuri zapoceto sa izraelce.

 3. Miticus says:

  Deda Mraze@ Mislim da je to neki ruski ministar, spoljnih poslova, rekao Kataru.

 4. Vv says:

  www.toshkanews.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *