ПРОБЛЕМИ У СНС-У: Ђукановић жестоко напао Вучића и Николића!

PROBLEMI U SNS-U: Đukanović žestoko napao Vučića i Nikolića!

18 avgusta 2016

Drzavna-lutrija-Srbije-Vladimir-Djukanovic-Djuka2836Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović, posle Zorane Mihajlović, potpredsednice Vlade, napao je šefa Aleksandra Vučića, kao i bivšeg predsednika SNS, danas predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Đukanović je na društvenoj mreži Tviter napisao da nikad neće biti političar, jer nema stomak da se smeje Džozefu Bajdenu, potpredsedniku SAD, koji je pre dva dana bio u poseti Srbiji.

To bi možda i prošlo nezapaženo da na fotografijama koje su objavljene uz tekstove o poseti važnog gosta iz SAD nisu nasmejani Vučić i Nikolić u društvu s Bajdenom.

– Nikad neću biti političar. Nemam stomak da se smejem Bajdenu. To mogu pravi državnici i političari, naučeni da suzbiju emocije – napisao je Đukanović na Tviteru.

Na opasku jednog od korisnika ove društvene mreže da građani Srbije nisu videli suzbijanje emocija, već samo srdačnost, Đukanović je napisao da to tako mora.

– Ne videsmo suzbijanje emocija, naprotiv, grljenje i hapšenje po ramenu s velikim i potvrđenim prijateljem Srbije – provocirali su Đukanovića, na šta je on naveo:

Đukanović nije odgovarao na pozive, a njegov stranački kolega Veroljub Arsić nije bio raspoložen da komentariše pisanije mlađeg kolege.

– Nisam to video. Ne bih komentarisao šta rade kolege na društvenim mrežama – kratko je poručio Arsić.

(Kurir)

KOMENTARI6 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Popušili smo Stotenberga i Blera, što ne bismo i Bajdena!!! Kada na prvu narod nije reagovao, shvatila fukara da može da radi šta hoće i kako hoće. Kriv je narod bez svesti i dostojanstva.

 2. Pragmatizam je metod savremenog funkcionisanja says:

  Kao i svi poslovi ,u ljudskoj civilizaciji, i politika traži profesionalnost i izdržljivost. I učitelji se smeškaju svojoj deci u odeljenju, dok u sopstvenoj kući imaju velike probleme. Učitelji su najvažniji i mnogo je teže smeškati se deci koju vaspitavaš i učiš, nego smeškati se nekom za koga nisi odgovoran , već samo razmišljaš o dobrobiti sopstvene države. Pa. SAD je prva prihvatila i sakrila naciste naučnike i dr. posle II sv. rata iz lične koristi, bez obzira što su im "sinovi" ginuli u borbama na evropskom tlu. Jasno je da američka administracija, uključujući jučerašnjeg posetioca, ima isključivo lične interese i da sve ostalo nipodaštava. A nipodaštavanje je odlika čoveka koji nema ili nema dovršen proces samopoštovanja i identiteta, već liči na mašinu koja uništava i ne oseća. Pa zašto bi onda naši političari nešto osećali u takvoj konstelaciji, sem potrebe da urade optimalnu stvar za Srbiju, Srbe i sve srpske državljane kojima je Srbija otadžbina?

  • vlada says:

   da li to treba da znaci da je ovo sto Vucic radi Srbiji "optimalno" za nju?

 3. lilit says:

  Svaka vam ĆAST gsn Vlado, ipak u ovoj Srbiji ima i normalnih političara kojima vlast nije oduzela dostojanstvo kao Prvom, Drugom i ministrima!!!!!

 4. Slaven says:

  Mickey, po ovome što pišeš da se zaključiti da Darvin ipak nije upravu, jer u tvom slučaju od majmuna nisi odmakao. Lično poznajem Djukanovića, kućni smo prijatelji i mogu da kažem da se radi o vrhunski čestitom i moralnom čoveku. Očigledno je da ti od kaveza dalje ne vidiš, pa imaš potrebu ljude koje ne poznaješ da vredjaš.

 5. Petar says:

  Bože dragi moj. Pa ovako izmisliti naslov, ovo je dno dna. Naslov jedno a članak nešto sasvim drugo. Ono kao da su ljudi totalni debili pa neće zaključiti z teksta da nema govora o napadu na Vučića a još manje o žestokom napadu. Ovo baš djeluje kao da je retard izmišljao naslov. Samo fali, pošto je ovo Intermagazin, da još piše: "I Putin ga je podržao u žestokom napadu na Vučića" i da još okače i sliku Putina pokraj Đukanovića. Eto, to je Intermagazin. Niže ne može.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *