ПРОЦУРЕЛА ЕКСКЛУЗИВНА ИНФОРМАЦИЈА: Мали одлази, ево ко је нови градоначелник Београда!

PROCURELA EKSKLUZIVNA INFORMACIJA: Mali odlazi, evo ko je novi gradonačelnik Beograda!

4 maja 2017

Andreja Mladenović, lider Samostalnog DSS-a trebalo bi uskoro da bude izabran za gradonačelnika Beograda umesto Siniše Malog.

Prema našim informacijama, Mladenović koji trenutno obavlja funkciju zamenika gradonačelnika u vladajućim krugovima, za sada figurira kao jedini kandidat za prvu gradsku fotelju koja će ostati upražnjena.

Naime, lider SNS-a Aleksandar Vučić obelodanio je da će Mali biti smenjen, kako je rekao, „ne zato što nije dobro radio i ne zato što naprednjaci nemaju većinu u Skupštini Beograda već zbog sveopšte kampanje koja se vodi protiv njega“.

Planira se da se smena na vrhu gradske vlasti obavi tokom letnjih meseci, a Mladenović bi trebalo da upravlja prestonicom do redovnih gradskih izbora koji će biti održani na proleće iduće godine.

Lider Samostalnog DSS-a završio je master akademske studije na Fakultetu za inženjerski internacionalni menadžment. Nekadašnji je visoki funkcioner DSS-a i blizak saradnik Vojislava Koštunice. Sa tom strankom rastao se 2015. godine u vreme kad je lider bila Sanda Rašković Ivić, upravo zato što nije želeo da posluša njen nalog i da napusti koaliciju sa SNS-om u Beogradu. Tada je i osnovao Samostalni DSS, koji je potom nastupio na naprednjačkoj listi na parlamentarnim izborima.

KOMENTARI2 komentara

  1. lilit says:

    Pa zar gsn Andreja nije učesnik martovskih demonstracija (rušenje Miloševićeva), a komunista Vulin i Radikali-SSns spremaju tužbu protiv njih?

  2. Moma says:

    Mali se svinjski poneo prema stručnim ljudima u službaba grada Beograda, na njihova mesta je doveo partijske praznoglavce. Pojedine radnike koji su bili na nekim opozicionim skupovima prepoznali su , smenili sa sručnih mesta i postavili na niža radna mesta višestruko manju platu. Mali je bio Vučićev izvršilac najgorih zadataka. Zna se da je učestvovao sa Vučićem u rušenju Sava Mahale, o tome bruji u Energoprojektu gde se zna ko je po na osob bio fantom. najablaža kazna je njegova ostavka, zaslužio je godina zatvora zbog ganksterskih radnji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *