ПРОЦУРЕЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Израелска војска добила наређење да се спреми за напад АМЕРИКЕ на ИРАН

PROCURELE INFORMACIJE: Izraelska vojska dobila naređenje da se spremi za napad AMERIKE na IRAN

26 novembra 2020

Izraelska vojska je nedavno dobila nalog od Vlade da se pripremi za potencijalni napad SAD na Iran, piše portal „Aksios“, pozivajući se na izvor u Izraelu.Portal piše da je Vlada Izraela izdala ovaj nalog jer smatra da region očekuje „vrlo težak period“, uoči inauguracije Džoa Bajdena u januaru naredne godine. Kako se navodi, izraelske vlasti u ovom trenutku ne poseduju tačne podatke o mogućem napadu, ali se plaše da kad stigne upozorenje za ovaj napad, neće imati dovoljno vremena da se pripreme.

Kako pretpostavljaju izvori lista, Vašington bi mogao izvesti napad na Iran pre odlaska predsednika Donalda Trampa sa svoje funkcije, dok bi Iran u tom slučaju mogao na napad da odgovori gađanjem Izraela.

Ranije je „Njujork tajms“, pozivajući se na bivše i sadašnje američke zvaničnike, izvestio da se predsednik Donald Tramp 12. novembra konsultovao sa svojim savetnicima o mogućnosti „preduzimanja mera“ protiv glavnog iranskog nuklearnog objekta u narednim nedeljama.

KOMENTARI4 komentara

 1. Si Ju Leter Aligeder says:

  Pa već su dosta radili na tome, malo odložena fascikla, nego da li će Rusija kao dežurna vatrogasna brigada i tamo da gasi vatru? Iran je već izmolio pomoć od Putina. Si Ju Leter Aligeder, God help all of us.

 2. M says:

  Naravno da ev.USA napadom na Iran,rat na Blistoku itd. neće završiti!Nego će biti korak ka novom zaoštravanju!Neki u USA ili nisu Svjesni toga,ili jesu pa baš zato!?!

 3. persida says:

  Mozda ce, a mozda i nece. Ala je vest. Mozda ce se i deda Cako okliznuti na ledini.

 4. Stanimir says:

  Lazne vijesti Medija Mocvare protiv Trampa. Vidjecmo ko ce u Januaru da polozi zakletvu. Moja opklada je na Trampu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *