ПРОЦУРЕЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Мило спремио хеликоптере за БЕЖАЊЕ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ

PROCURELE INFORMACIJE: Milo spremio helikoptere za BEŽANJE IZ CRNE GORE

28 avgusta 2020

Milo Đukanović ima spremne helikoptere na tri lokacije koji bi trebali da ga prebace u Albaniju ukoliko pretrpi izborni poraz – tvrdi advokat Goran Petronijević.Petronijević kaže da Đukanović nema čemu da se nada nakon poraza i da će u roku od par sati napustiti zemlju.

– Ako Bog da u nedelju veče njega više neće biti – kaže Petronijević.

On je u intervjuu za Balkansku oštricu rekao da Đukanović može da ostane samo zahvaljujući podršci Zapada ali da u samoj Crnoj Gori nema podršku. Petronijević je upozorio da će Đukanović pokušati silom i manipulacijama opstane na vlasti.

– Ukoliko pobeda opozicije bude očigledna i Milo bude ozbiljnom razlikom izgubio on je spreman da ga ne bude više u nekoliko narednih sati u Crnoj Gori – objasnio je Petronijević.

VIDEO:

(Pravda)

KOMENTARI16 komentara

 1. Željko says:

  Ha-ha, ha-ha. pa da li je taj Petronijević normalan jer Srba ima u Crnoj Gori 28%, a Crnogoraca i "manjina" ( Albanaca, Hrvata i Bošnjaka muslimana) 72 % znači unaprijed se zna pobjednik, DPS i Milo Đukanović !

  • Ivke says:

   o cemu ti to?? Razumes se kao magarac u slamu

  • da da says:

   Čuvaj ti kurvate u kurvatskoj,jer odoše čistiti klozete po danke dojčlandu.Ako vas je ostalo 2 miliona i to je puna kapa,a koliko sam čuo još malo i cigani će biti većina u varaždinskoj,međimurskoj,koprivničko-križevačkoj,bjelovarsko-bilogorskoj i virovitičko-podravskoj županiji.

   • Rafmanjinov says:

    Ono što Hrvatske vlasti čuvaju u najvećoj tajnosti, a to je pored svih dugovanja koja su Ogromna, najveći problem, stanovništvo, plus minus trenutno stanovnika u Hrvatskoj ima 2'2 miliona, ono što je još nepovoljnije za njih je i ova korona, ako se zna da 86% privreda zavisi od turizma.

  • zaliv.net says:

   Zvanicno Srba ima oko 30%, mnogi se ne izjasnjavaju kao Srbi zbog posla i interesa jer zbog Mila je problem biti Srbin u CG. Oko 60% kaze da prica srpskim jezikom.... Ti nisi dobro procitao tekst, rec je o glasackoj manjini, niko ne prica o vecini Srba tamo ili ti mislis da svako ko kaze da je crnogorac automatski glasa za Mila?

  • Portopranco says:

   Etničkim čišćenjem Srba iz hrvatske,hrvati su pomislili da su se usrećili,ali razvoj događaja pokazuje da to nije tako.Prvo i osnovno,hrvati nemaju natalitetnu snagu da nasele teritorije na kojima su živjeli Srbi.Demografska katastrofs hrvatske traje već decenijama i ne postoji način da hrvati to riješe osim masovnim naseljavanjem muslimanskog stanovništva.Ali,ako im se u državu masovno nasele muslimani,hrvati gube sve.Katoličko stanovništvo iz BiH više ne može spasavati hrvatsku.Naprosto,sve ih je manje i manje.A i ono malo katolika iz BiH koji se još doseljavaju u hrvatsku radije idu živjeti u Zagreb i mjesta na obali,a neće u krajeve iz kojih smo prognani mi Srbi.Diktator i mafijaš iz Podgorice milo đukanović pokušava kopirati ustašku politiku i Srbe iz Crne Gore potisnuti egzistencijalnim ucjenama i lažiranjem biračkih spiskova.Kako se stvari odvijaju,sve više je sigurno da će diktator milo proustaškom politikom na kraju balade sam sebe gurnuti u jamu.

  • VRSK says:

   Zaboravio si na 80% pravoslavnog stanovništva koje brani svoje svetinje. To ti je ujedno i rezultat izbora,ja bih još juče upotrebio te helikoptere da sam na mestu Mila lopova!

  • dinki says:

   Sjutra ujko gledaj koliko ima Srba u Crnoj Gori,sjutra pada poglavnik od montenegra,mada već je pao al mu niko još nije rekao.

 2. milorad3 says:

  a što ne pobegne u italiju oni su u nato paktu a ne albanija:)

  • milos says:

   Albanija je u NATO paktu jos pre montenigersa

 3. Rista says:

  Aj ne seri. Pola Crnogoraca živi u Srbiji i većinom se vode kao Srbi a u Crnoj Gori ima 60% Srba, 25% Albanaca, 10% Muslimana, 5% Hrvata i 2,5% takozvanih Crnogoraca. Ni ceo NATO vas ne može sačuvati a to i nema nameru. Ne od Srba, jer i vi ste Srbi iako vas ima šaka jada da se nazivate narodom Crnogorcima. Vi već gubite pola Crne Gore od Albanaca i nesmete ni da pisnete. Jel smeš da odeš u Ulcinj i da mašeš Crnogorskom zastavom? Malo sutra. Ulcinj jnj Albanski još od Tita. Tako ni mi nesmemo da mašemo Srpskom zastavom na KiM. Niko ne pita ni 7 miliona Srba a ne vas šaku jada. Ne možete vi kao Hrvati. I oni će vam oteti još zemlje, samo polako bando glupava.

 4. Kulak says:

  Srba u Crnoj Gori ima 83%,a ostalo su balije,šiptarija i ustašija.Pri takvom odnosu snaga diktator i mafijaš milo đukanović može dobiti izbore jedino friziranjem biračkih spiskova i žestokom krađom.

 5. Karital says:

  30+4=34 Helikopteri ostaju prizemljeni.

 6. Dražen Jovan Petrović says:

  Svi Srbi svijeta se mole Bogu da krepa diktator milo.

 7. petrovgrad says:

  Nakon ulaska Hrvatske u EU, Srbi imaju milion problema manje. Toliko je EU "Oluja" očistila Hrvatsku od Hrvata. Šta manje Hrvata u Hrvatskoj više mesta za Srbe.

 8. uddu says:

  Ma,Milo će da beži upravo kod nas. Pa onda će naš Firer i ona lezbača reći :-Ovo je sve zbog usklađivanja naše politike sa politikom EU !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *